„Mūsų santykiai... Jie keičiasi periodiškai, bet jie stabilūs. Ar aš esu gavęs bizūno nuo jo? Be abejo, visko būna... Esu gavęs“, - į klausimą apie santykius su vadybininku M. Tyla atsakys D. Montvydas.

Mažieji „radistukai“ ir bers vieną klausimą po kito, linksės galvom, žiovaus ir net gi privers D. Montvydą pakartoti savo firminį suktuką!

„Aš norėčiau juo būti. Aš siekiu to ir aš apie tai galvoju. Ar man dukrytė tai pasako? Kol kas ne..., - į klausimą, ar yra geras tėtis, atsakys D. Montvydas. – Aš manau, kad einame teisingu keliu, bet yra dar daug dalykų, kur man dar reikia kantrybės, reikia įsiklausyti į vaiką, tai sudėtingas procesas.“

Į kokį „radistukų“ klausimą D. Montvydas atsakys štai taip: „Turiu prisipažinti labai, labai skaudų dalyką... Žinot, šeimoje turiu problemą...“ ?

Kokią problemą įvardins D. Montvydas, atrodo, idealioje savo šeimoje, ką jam reiškia turtai ir kuo baigsis D. Montvydo suktukas – žiūrėkite jau šį penktadienį 21.00 val. „Norim dar! Su Radistais“ ir su Kristina Brazauskiene per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)