„Nuoširdžiai nesuprantu tų moterų, kurios specialiai, norėdamos išvengti  veido raukšlių, nesišypso arba miega ant nugaros.  Mano nuomonė yra labai paprasta: jei nori gražaus ir lygaus veido, rūpinkis ne tik savo išore, bet ir  vidumi. Pavyzdžiui, rytą aš pradedu šilto vandens stikline su citrina ir šaukšteliu medaus“, - savo grožio ir sveikatos šaltinį  išduos Laura.

„Mes pačios“ paklausta apie slaptus jos grožio receptus, Laura nusijuokia, kad visus juos paveldėjo iš savo mamos ir net močiutės. „Ji ir dabar dažnai man stovi už nugaros ir žiūri, kaip aš valausi veidą“, -šypsosi  žinoma moteris.

Laidos kūrėjai kartu su grožio ir odontologijos specialistais domėsis jaunos, spindinčios odos paslaptimis, aiškinsis visus faktus apie estetinį dantų plombavimą ir kartu su žiūrovais spręs, kodėl šypsotis verta.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė žiūrovų prie ekranų laukia šeštadienį  9.30 val. per LNK televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)