„Ponios ir ponai, damos ir džentelmenai, tiesiai iš Vilniaus šį vakarą per LNK į jus kreipiuosi aš, Kristina Brazauskienė. Turiu svarbią žinią. Dabar prasideda pats galingiausias penktadienio vakaro šou „Norim dar”! - štai taip energingai penktadienio vakarą pradės ką tik sūnų prie altoriaus nulydėjusi ir geros nuotaikos niekada nestokojanti K. Brazauskienė.

O pamatyti šioje laidoje bus iš tiesų ką: Ruslanas Kirilkinas ne tik atliks naujausią savo dainą „Aš jau ne tavo“, o ir sulauks vedėjų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus išbandymo kiaušiniais!

Scenoje pasirodys ir grupė „Royce", kuri su projektu „Playing the Depeche Mode" keliauja po garsiausius Lietuvos, Latvijos, Estijos, net Rusijos klubus ir festivalius... Laukia šmaikšti nesąmonė su „Sel‘u“ – Egidijus Dragūnas ten ar ne? Ką užfiksuos Norvegijoje Nijolės Pareigytės-Rukaitienės kamera ir kuri Lietuvos žvaigždė pateks į slaptos kameros pinkles?

„Gyvenimas - kaip spąstai: jei ne katinas pagaus, tai Konstitucinis Teismas prisikabins. Būna - laimi, būna - pralaimi. Svarbiausia, niekada nesigailėti, kad pabandei ir visada žiūrėti į priekį, - nesiliaus šmaikštauti garsiausia Lietuvos našlė K. Brazauskienė. – Aš visada stengiuosi gyventi taip, tarsi mane filmuotų slapta kamera. Tada net jeigu ir nufilmuos - aš atrodysiu nepriekaištingai!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)