Iki šiol mažai kas žinojo, kad pirmieji Irenos muzikos mokytojai – A. Ir V. Frankoniai. O humoristas Juozas Zavaliauskas – pirmųjų Irenos pasirodymų liudininkas. Netikėtai paaiškėjo, kad pirmieji Irenos ir Juozo koncertai vyko... Lukiškių kalėjime. Pasirodo būtent ten, palikusi savo darbą cirke, dirbo Irenos mama.

J.Zavaliauskas džiaugsis, kad jam įsiminė ne tik koncertai Lukiškėse, bet ir laikas po jų.

„Lukiškių darbuotojai per videką man pirmą kartą parodė seksiuką. Žiūrėjom visą naktį“, - prisimins Juozas. Humoristas prisipažins, jog į tuomet dar 16-metės Irenos Starošaitės muzikinę programą jis iš pradžių nežiūrėjo rimtai. Tačiau išgirdęs, kaip ji dainuoja, nuomonę pakeitė. „Maniau, kad ji – pacankė. Tačiau paaiškėjo, kad ta pacankė – labai gabi“. 

Šventiniame filmavime paaiškės daugybė I. Starošaitės paslapčių. Pavyzdžiui tai, kad lietuvių kalbos ji išmoko būdama 16-os, kad tapti cirko artiste negalėjo dėl to, kad buvo per stambi, kad viename konkurse vos per plauką netapo nugalėtoja, nes ją nukonkuravo Filipas Kirkorovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)