Abiejų šeimų vaikai lanko tą pačią „Žalgiriečio“ futbolo mokyklą ir laisvu laiku, kaip ir jų tėvai, nepaleidžia nuo kojų kamuolio. Labai gali būti, kad kaip tik dėl tos priežasties, kad jų gyvenimą užvaldęs futbolas, vyrai daug ko nežino apie savo žmonas. „Na, kaip galima pasakyti, kad mėgstamiausias mano desertas – mėsytė? – stebėjosi Deivido žmona, „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė–Česnauskienė. – Tikrai, desertų aš nevalgau, bet ledų kartais pasmaguriauju“. Vytarui gi, neįveikiamas pasirodė klausimas apie mėgstamiausius žmonos kvepalus.

„Žinau, tik vienus – „Climat“, jais kvėpinosi mano mama“, – pats iš savęs juokdamasis televizijos studijoje ištarė Vytaras. Ir pridėjo, kad per dvidešimt penkerius santuokos metus daugybė dalykų apie žmoną tiesiog pasimiršta.

Nei vienos, nei kitos šeimos namai be futbolo neįsivaizduojami. „Mes kartais net kambaryje žaidžiame, – išdavė Vaida. – Vonios durys tampa vartais, o visi šeimos nariai – žaidėjais“. „Būna, stiklinės dūžta, puodeliai ir vazos“, – žmonai pritarė Deividas. Nepanašu, kad juos tai labai jaudintų. Dar nepanašiau, kad tai jaudintų jų šešiametį sūnų Deividą, kuris paklaustas, ką jam labiausiai patinka veikti, drąsiai išrėžė: „Žaisti fulę“.

Jei abiems šeimoms namuose būtų užduota žongliruoti futbolo kamuoliais, matyt, užduotį atlikti būtų buvę lengviau. Tačiau žaidimas trimis teniso kamuoliukais pasirodė sunkiai įveikiamas ir vienai šeimai, ir kitai. „Aš sukčiavau“, – prisipažino Vytaras, kai laidos vedėjai Edita Užaitė ir Timūras Augucevičius Radzevičių šeimai skyrė nugalėtojų balus. „Kai negali pasigirti rankų miklumu, privalai įjungti proto aiškumą“, – savo sumanymą, kaip gudriai išsisukti išdavė Vytaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)