Laidos vedėjai Kristupas Krivickas ir Rūta Ščiogolevaitė stos į skirtingas barikadų puses. „Santuoka moteriai nesuteikia jokio saugumo, tik jausmai ir vyro vertybės yra tikrasis šeimos ir santykių garantas“, – tvirtins K. Krivickas. „Beveik visi vyrai taip sako, bet tu, Kristupai, augini tris dukras. Pagalvok, ar kai jos užaugs, norėsi, kad jos gyventų nesusituokusios su kokiais nors pašlemėkais?“ – atkirs Rūta.

Vis dėlto laidoje bus moteris, kuri tvirtins, kad jai santuoka yra nebūtina ir kad ji ne kartą galėjo ištekėti, bet pati to nenorėjo. Ji – ekscentriškoji dainininkė ir vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė – prisipažins, kad taip ir nesutiko vyro, kuriam be jokių abejonių būtų patikėjusi savo ranką ir širdį.

Ne kartą buvau labai įsimylėjusi, bet kai pagalvodavau, ar su tuo žmogumi norėsiu būti visą gyvenimą, noras tekėti išgaruodavo, ir aš atsisakydavau tekėti. Kai po kelerių metų tą žmogų sutikdavau gatvėje, net širdis nesuvirpėdavo, taip tik įsitikindavau, kad elgiausi teisingai. Tiesa, su vaiko tėvu gal ir būčiau norėjusi sukurti šeimą. Abu mylėjome, jis rūpinosi manimi ir dukra. Deja, aplinkybės buvo tokios, kad negalėjau už jo tekėti. Be to, jis buvo dvylika metų už mane jaunesnis, man tai atrodė nežmoniškas amžiaus skirtumas, todėl taip ir nesusituokėme“, – pasakos žinoma moteris.

Tiesa, pasakodama apie savo požiūrį į vyrus dabar, D. Bilevičiūtė prisipažins: „Dabar aš jau labai noriu ištekėti. Norėčiau protingo, seksualaus ir turtingo, jei tokių dar yra. Pažadu, kad juo labai rūpinčiaus ir mylėčiaus su juo kiekvieną dieną.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)