Spalio 1-osios „Auksiniame prote” konkuruos rimta vyriška kompanija: du kartus „Eurovizijos“ atrankose dalyvavęs vilnietis architektas Mindaugas Dirda, teisininkas, verslininkas, pokerio ir protmūšių mėgėjas Vytis Mackevičius, matematikas, IT vadovas Jonas Mikalkėnas, architektas iš Šiaulių Viktoras Peršinas, teisininkas Vladimiras Sergejevas ir panevėžietis rinkodaros specialistas dviračiu apvažiavęs Baltijos jūrą Ignas Zimaitis.

Šeši vyrukai LRT studijoje kausis tikrai vyriškai ir rimtai, tačiau, kaip dažniausiai būna, kovą vieni laimi, o kiti pralaimi dėl… moterų. „Kaip apsirengusi moteris jums gražiausia?” – netikėtai vyrų paklausia Andrius Tapinas. „Seniai žinoma – išvis neapsirengusi”, – sutrikusius vyrukus nuramina žaidimo vedėjas. O studijoje staiga pasirodo graži mergina, apsirengusi ledo ritulininko kostiumu ir… aukštakulniais. Tačiau ši gražuolė slepia klastingą Andriaus Tapino klausimą!

Klausimas apie moteris susuko galvą ir pakišo koją šiame žaidime ne kartą. Panašu, kad apie moteris niekada visko nežinosi, bet vis tik apie gražiausias ir garsiausias pasaulio moteris – reikia. Kokios tautybės buvo aktorė Greta Garbo? Vokietė? Prancūzė? Švedė? Deja, vienas neteisingas atsakymas ir rankas iš džiaugsmo jau trina konkurentai.

O ką lotyniškai reiškia „konkurentas”? Galbūt tai tas, kuris stovi šalia intelektiniame žaidime „Auksinis protas” ir žino atsakymą į šį Arūno Valinsko ir Andriaus Tapino klausimą? Kuo mažiau konkurentų, tuo daugiau šansų laimėti!

„Auksinis protas” – trečiadienį 21.15 val. per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)