Pagrindinė „VIP“ viešnia – ypatinga moteris – Bernadeta Lukošiūtė, kurią daugelis prisimena iš laidos „Labanakt vaikučiai“ kaip Tetą Betą. Laidos vedėja E. Kernagytė-Dambrauskė viešnią kalbins apie darbą televizijoje, naująjį vaidmenį kine ir apie tai, kaip turi atrodyti ir elgtis eterio profesionalai.

Bernadeta dalinsis įspūdžiais filmuojantis naujai kuriamame lietuviškame filme ir išsakys pastabas kai kuriems jauniesiems kolegoms, dirbantiems eteryje: „Aš negaliu gerbti žmogaus, kuris, dirbdamas profesionalų darbą, nesugeba taisyklingai kalbėti. Juk niekas netrukdo gražia kalba pasakoti apie viską.“

Bernadeta Lukošiūtė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Prisimindama savo aukso amžių televizijoje, Bernadeta atskleis: „Taip, mes buvom žvaigždės, tik gerai, kad ne viskas buvo taip viešinama – ne kiekvienas nuėjimas į naktinį barą būdavo aprašomas.“

Koks B. Lukošiūtės laimės receptas? „Laimė neturi receptų – tai ne pyragas: paskaitei instrukciją ir iškepei“, – mano ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)