Anot psichologės, labai svarbu vaiko klausti, kaip jis jaučiasi. „Jeigu vaikas bijo grįžti namo gavęs blogą pažymį ir jis jaučia tėvų atstūmimą, nuvertinimą, nėra gerai.  Jo asmenybės formavimuisi reikia palaikymo.  Svarbu padėti jam suprasti, kad gyvenime būna visko: ir blogų pažymių, ir gerų įvertinimų, sėkmingų dienų ir nelabai”, -  įsitikinus Aistė Jasaitytė-Čeburiak.

Pirmasis pranašas apie vaiko patiriama stresą, anot psichologės, yra griežimas dantimis. Kaip pastebėti, jog vaikas patiria stresą ir kokių priemonių imtis problemai spręsti, patars laida „Padėkime augti“.

Rugsėjo 20 d. 10 val. per BTV kanalą,  „Padėkime augti“ taip pat domėsis vaikams skirtais leidiniais, lankysis vienoje iš Lietuvos vaikų sanatorijų. Nepamišti liks ir konkursų bei viktorinų mėgėjai. Laidos vedėja Laura Imbrasienė žiūrovų prie ekranų laukia šeštadienį 10.00 val. per „BTV“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)