Ypatingo ir staigmenų kupino vakaro svečius pasitiko TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir televizijos pardavimų vadovas Mindaugas Lastauskas, kviesdami susirinkusiuosius į paslaptingą labirintą. Jame svečių laukė naujoviškai transformuotos parodų rūmų erdvės: salės virto skirtingų televizijos kanalų – TV3, TV6 ir TV8 – pasauliais, atspindinčiais kiekvieno kanalo turinį.

Kiekvienoje erdvėje šventiškai nusiteikusių svečių laukė staigmenos – iš tamsos išnyrantys ir į netikėtą veiksmą įtraukiantys laidų vedėjai, serialų herojai. Originalius triukus demonstravo kaskadininkai, šokėjai, muzikantai. Veiksmas, projekcijos, vaizdai ir triukai staigiai keitė vienas kitą, sukurdami magijos ir netikėtumo atmosferą.

Bene didžiausią nuostabą svečiams sukėlė Kristupo Krivicko pasirodymas. TV laidos vedėjas išsitraukė pistoletą ir kulkomis suvarpė savo laidos partnerės Rūtos Ščiogolevaitės kartoninį atvaizdą.

Kiekviename kambaryje pristatant naujas laidas netrūko ir kitų staigmenų. Litexpo rūmuose lojo šunys, riaumojo motociklų varikliai ir vyko teatralizuoti naujojo sezono laidų ir serialų aktorių pasirodymai.

Po įspūdingos kelionės TV labirintais visi buvo pakviesti į pokylių salę, kur vyko gyvos muzikos koncertas, o svečiai buvo kviečiami pasivaišinti gėrimais bei užkandžiais.

TV3 sezono pristatymo akimirkos - DELFI galerijoje:

Pirmąją rudens dieną į eterį žengia žiūrovų jau pamiltos, bet atsinaujinę laidos „TV pagalba“, „Kvieskite daktarą!“. Kultinio serialo „Pasmerkti“ gerbėjai sulauks istorijos tęsinio – pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. eteryje karaliaus „Pasmerkti 3“. Laukia ne tik painios kriminalinio pasaulio herojų istorijos, bet ir meilės trikampis tarp Tomos Vaškevičiūtės, Tado Gryn ir naujojo herojaus.

Pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. žiūrovai brauks juoko ašaras: komiškame medicinos seriale „Rezidentai“ į netikėčiausias situacijas paklius ligoninės gydytojai, pacientai, jų lankytojai ir, žinoma, rezidentai. Geriausią vaistą – juoką garantuos Ramūnas Rudokas, Džiugas Siaurusaitis, Aldona Vilutytė ir kt.

Pirmadieniais 19.30 val. TV3 eteryje – naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ su Mindaugu Papinigiu, Simu Stankumi ir Vitalija Mockevičiūtė priešakyje. Jie aštriais prieskoniais paskanins aktualiausias ir linksmiausias naujienas.

Rugsėjo 3-ąją į eterį atšuoliuoja naujos „Inspektoriaus Mažylio“ serijos. Keturkojis herojus ir garsiausi aktoriai į juokingai graudžias nuoširdžiausias istorijas paklius trečiadieniais 19.30 val.
Netikėtas, išskirtinis šio sezono vedėjų duetas – K. Krivickas ir R. Ščiogolevaitė savo aštrias nuomones parodys jau rugsėjo 4-ąją naujoje laidoje „Ginčas be taisyklių“. Ketvirtadieniais 19.30 val. vyks karščiausi ginčai studijoje, kuri griežtai padalinta į dvi priešingas stovyklas – už ir prieš.

Rugsėjo 6-ąją jau 4-ą sezoną pradeda žiūrovų mylima „Beatos virtuvė“. Laidos vedėja B. Nicholson žada, kad šeštadienio rytais 10.30 val. laukia receptai, pirmi kartai, tikrų ekspertų pasirodymai ir net beveik žurnalistiniai tyrimai.

TV3 projektas „Aš – kino žvaigždė“ rugsėjį atskleis, į kokią avantiūrą pasinėrė daugybė žinomų žmonių, laidos kūrybinei grupei juos pakvietus į filmo aktorių atranką. Kino aikštelėje suvaidinta ir nufilmuota daug jautrių, dramatiškų bei juokingų scenų, kuriose herojai verkė, juokėsi, bučiavosi, šoko, dainavo ir kitais įvairiais būdais stengėsi sužavėti režisierius.

Naujajame TV3 sezone – ir didysis talentų projektas „Lietuvos talentai“, žiūrovų išsiilgtas, bet ypatingai atsinaujinęs didysis projektas „Šok su manimi“, visada prajuokinanti humoro laida „Opiumas liaudžiai“, socialinės realybės dokumentika „Farai“, „Prieš srovę“ publicistika.
Sulauksime ir mylimiausių kultinių serialų „Kerštas“, „Elementaru“ naujų sezonų, gražiausios Holivudo šiuolaikinės animacijos premjerų, ką tik kino teatruose rodytų kvapą gniaužiančių dramų ir veiksmo filmų bei kiekvieno romantiko širdį pavergsiančių meilės.

TV3 eteryje rugsėjį karaliaus krepšinis. FIBA Pasaulio krepšinio čempionatas prasidės jau rugpjūčio 30 dieną. TV3 rodys Lietuvos rinktinės varžybas bei kovas pusfinaliuose ir finale, o įdomiausias turnyro rungtynes bus galima stebėti ir oficialaus čempionato transliuotojo „Viasat“ autoriniu kanalu „Viasat Sport Baltic“.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)