R. Ščiogolevaitė sakė, kad nebuvo susidariusi išankstinės nuomonės apie savo partnerį.

„Mano žmona sako, kad tinkame vienas kitam. Mes sukuriame ginčo atmosferą, neperžengiant ribų“, - kalbėjo K. Krivickas. Žinomas vyras teigė, kad kitų kandidačių į laidos vedėjos vietą net nesvarstė. „Rūta yra aštri, greitos reakcijos, pasakanti viską laiku ir vietoje“, - komplimentų savo partnerei negailėjo K. Krivickas.

„Turiu labai blogą savybę – drąsiai išbandyti kažką naujo. Daug kam atrodo, kad aš labai gerai apie save galvoju. Aš taip tikrai negalvoju, tiesiog nesugebu atsispirti naujai patirčiai. Taip pat aš nebijau suklysti. Manau, kad tai bus mano kaip laidų vedėjos karjeros pabaiga. Bet, kol dar galiu užsidirbti šiek tiek šlamančių, aš tai padarysiu“, - juokėsi R. Ščiogolevaitė.

Prieš kelias savaites dukters susilaukusi žinoma moteris neslėpė svarsčiusi apie K. Krivicko pasiūlymą vesti laidą. „Tikrai nebuvo to, kad bet kokiu atveju ateisiu į darbą. Žmonės galvoja, kad jei dirbi televizijoje, tai sėdi ten nuolatos, namie nieko nedarai, o vaikai vieni palikti. Tai kelios valandos darbo per dvi savaites. Suderinti darbą ir motinystę man yra labai paprasta, nes nereikia sėdėti biure. Man net auklės nereikia“, - atviravo R. Ščiogolevaitė.

Į karštą ginčą įsijungė ne tik premjeros vedėjai, bet ir studijos svečiai, kurių gretose – K. Krivicko žmona Jurgita Krivickienė, pastarąjį dešimtmetį atsidavusi šeimai, rašytoja ir žurnalų verslo kūrėja Eva Tombak su dukra, tikras ginčų meistras choreografas Jurijus Smoriginas, atskleisiantis, dramatiškas situacijas, apie tai, kaip garsiausios šokėjos dėl karjeros paaukoja viską, o galiausiai lieka ir be šeimos, ir be išsvajotų aukštumų.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)