Vidurdienį Rotušės aikštę užliejo triukšmingas ir spalvingas šou, kuriame netrūko efektingų pasirodymų: nuo renginį puošiančių šokių iki originalių artistų triukų bei kvapą gniaužiančių ugnies pliūpsnių.

TV3 projekto pristatymui vadovavo „Lietuvos talentų“ vedėjai Ramūnas Cicėnas ir Marius Repšys. Pristatyme dalyvavo ne tik vedėjai, bet ir neatsiejama projekto dalis – teisėjai – projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas ir dainininkas Marijus Mikutavičius. Šį kartą pasirodė tik vyriškas duetas, mat trečioji teisėja, dainininkė Rūta Ščiogolevaite-Damijonaitiene šiuo metu panirusi į motinystės rūpesčius. Rugpjūčio pradžioje ji su vyru Rolandu sulaukė šeimos pagausėjimo.

Papildomą prizą atskleidė antro „Lietuvos talentų“ sezono nugalėtojas, akordeonistas Martynas Levickis. Be pagrindinio piniginio 15 tūkst. eurų prizo nugalėtojas gaus ir dar vieną dovaną – galimybę surengti savo koncertą Vilniaus rotušėje. „Į jį kviesime ir prezidentę. Bus labai šaunu, jei ji galės atvykti. Sunku nuspręsti, koks tas koncertas bus, nes neaišku, kas laimės. Tarsimės su nugalėtoju ir bandysime pildyti jo norą. Gal jis norės pasikviesti visą savo mokyklą, šeimos narius?“, – naujienų portalui DELFI atskleidė projekto prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė.

Sezono naujiena – teisėjų apsisprendimo serija, kurioje vyks dalyvių dvikova. „Dalyviai kovos vieni prieš kitus tam, kad papultų į finalą. Dvikovose kausis pasirodę geriausiai, gavę du arba tris „taip“. Anksčiau dalyviai visą laiką ateidavo, pastovėdavo ir išklausydavo savo verdiktą. Šiemet jie dar turės paplušėti, kad papultų į didžiąją sceną“, – naujoves vardino projekto atstovė.

Superfinale šiemet kausis 10 dalyvių.

„Lietuvos talentų“ pristatymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)