Konkurso finale merginos kovos ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo – nugalėtoja laimės unikalią galimybę atstovauti Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose: „Mis Pasaulis 2014“ („Miss World 2014“) ir „Mis Visata 2014“ „Miss Universe“.

„Lietuva dažnai vadinama gražiausių merginų šalimi. Tikiu, kad grožis užkoduotas moters prigimtyje. Mažos mergaitės puošiasi mamos drabužiais ir slapčia svajoja, kad užaugusios taps grožio karalienėmis. Įdomu tai, kad „Mis Lietuva“ karūna kasmet laimi merginos, kurios ne tik spinduliuoja savo moteriškumą ir grožį, bet yra ir pakankamai drąsios, kad leistų aplinkiniams tą grožį pamatyti ir įvertinti,“ – mintimis apie artėjantį konkursą dalinasi komisijos pirmininkas, „Kristiana“ tinklo savininkas Benas Gudelis.

Šių metų konkurse kviečiamos dalyvauti visos – netekėjusios, žavios, drąsios, besimokančios, studijuojančios ar diplomą jau turinčios merginos, kurioms nuo 18 iki 25 metų. Dėl gražiausios šalies merginos vardo varžysis 16 finalininkių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)