„Prašau, tik neišeik, pasilik, palauk. Visko taip lengvai neleisk sugriaut“, − savo dainoje prašo nuo ketverių dainuojanti devyniolikmetė atlikėja.

Dainos klipas filmuotas įvairiausiose Vilniaus vietose – Bernardinų sode, ant Trijų kryžių kalno, baseine ir net... lovoje.

„Pagrindinė klipo idėja – parodyti vaikinui savo dieną, kad pamatytų mane tokią, kokia esu iš tiesų – tikrą, be suvaidintų emocijų. Klipe filmuoju save nuo ankstyvo ryto, nešukuotais plaukais ir be makiažo, o vakaro pabaigoje su geriausių draugių kompanija šėlstame naktiniame klube“, − pasakoja dainininkė.

Ką reiškia pasiilgti toli esančio mylimojo ji tikrai žino – jau metus iš Mažeikių kilusią ir Vilniuje studijuojančią Gintarę nuo vaikino skiria daugiau nei trys šimtai kilometrų. Tad naujoji merginos daina – išjausta ir nuoširdi.

Muziką G. Korsakaitės dainai parašė „Lietuvos balso“ muzikos grupės vadovas Marius Leskauskas, tekstą – dainininkė ir tekstų autorė Gabrielė Griciūtė, o klipo idėjos generatoriumi drauge su M. Leskausku tapo vadybininkas Romas Michailovskis.

„Esu labai dėkinga visiems, prisidėjusiems prie dainos, klipo ir specialiai šia proga surengtos fotosesijos gimimo. Buvo labai smagu dirbti kartu, o dabar su nekantrumu laukiu klausytojų įvertinimo“, − prisipažįsta G. Korsakaitė.

Gintarės Korsakaitės dainos „Pasilik“ vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)