„Tokia laiminga dar gyvenime nesijaučiau, - iškart po pergalės DELFI portalui sakė A. Pilypaitė. - Mes tikrai negalvodami apie pergalę ėjome link jos“.

Alytaus choro vadovė džiaugėsi, kad jos vadovaujamą kolektyvą palaiko ne tik Dzūkija, bet ir kiti šalies miestai: „Kažką padarėme stebuklingo, kad visiems patikome. O galbūt tiesiog žmones pakerėjo tai, kad dainavome iš dūšios“.

A. Pilypaitė DELFI portalui sakė, jog šis projektas jai padovanojo ne tik patirties, bet ir daug gerų draugų. „Tikiuosi, kad mes neišsiskirstysime ir toliau koncertuosime, turėsime daug kitų bendrų darbų. Manau, kad to nori visi choristai, - sakė atlikėja. - Šis projektas davė man daug patirties. Įkvėpė. Tai didžiulė stebuklinga savirealizacija.“

Asta Pilypaitė
Alytaus „DeŽavu“ choras laimėjimą - 25 tūkst. litų - perleis savo miesto simbolio – lelijos skulptūros atkūrimui. Choro vadovė Lilija Bernatavičienė pasakoja, kad Alytaus Dainų slėnis – vienas gražiausių miesto kampelių: „Čia vykdavo dainų šventės, koncertai, festivaliai. Mes tikime, jog šis unikalus gamtos kampelis vėl gali traukti alytiškius ir miesto svečius. Čia iškils aukščiausias pėsčiųjų tiltas Lietuvoje, jį papuoš atgimusi skulptūra „Obels žiedas“. Jaunimas čia eidavo pasitikti saulės ir tekant jai svajojo apie savo ateitį. Geras ir gražias tradicijas reikia puoselėti, tad mes įsitikinę, kad šis nuostabus miesto kampelis vėl atgims – čia visi ras vietos pramogoms, koncertams ir poilsiui. Tikime, jog „Obels žiedas“ atgims Dainų slėnyje“.
"Chorų karų" laimėtojai - Alytaus miesto choras

„Chorų karų“ superfinale žiūrovų laukė ne viena staigmena. Finale žiūrovų laukė įspūdingas šou - teisėjai paruošė bendrą dainą su visais chorais. Superfinale ant scenos susibūrė visi – ne tik dėl pergalės kovojantys, bet ir projektą palikę chorai. Pravieniškių pataisos namų chorui atstovavo į laisvę jau išėjęs choro narys Vytautas Bočkus. Jis dovanojo legendinį Gyčio Paškevičiaus kūrinį „Šiam pasauly visko būna“.

O štai komisijos narys, aktorius ir humoristas Vitalijus Cololo visus nustebino atėjęs į filmavimą kaip „Eurovizijos“ nugalėtoja Conchita Wulf.
Vitalijus Cololo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (376)