Būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė su vyru Gaudentu Naujoku, jogos mokytoja Eva Tombak, kūno gerovės specialistas Šarūnas Navickis, sveikuolių vadas Dainius Kepenis, aerobikos trenerė Joana Bartaškienė, endoekologas Henrikas Kondratavičius, parapsichologas Vladimiras Azanovas ir kiti žinomi gerovės specialistai dažnai pataria, kaip gerai atrodyti, nesenti ir būti laimingiems.

„Į jogą dažniausiai ateina nelabai laimingi žmonės, bet čia jie tampa laimingesni“, – sako po klajonių Australijoje namo sugrįžusi garsi leidėja ir jogos trenerė E. Tombak. Pas Evą į studiją ateina ir garsios moterys. „Jei man kas nors prieš trisdešimt metų būtų pasakęs, kad aš tapsiu jogos trenere, nė už ką nebūčiau patikėjusi. Bet tuo gyvenimas ir žavus, kad nuolat dalyvauji žaidime. Nori to, ar nenori. Tik nereikia bijoti to žaidimo, net jei ir nelabai sekasi, reikia prisiminti, kad tai tik tam tikras laikinas etapas, srovė, kuri neša, ir tu vis vien išplauksi“, – sako šypsodamasi Eva, kuri atrodo kur kas jaunesnė nei yra. Moteris teigia su joga atsikračiusi visų fizinių ir dvasinių negalavimų.

Rašytojas, knygos „Kaip gyveni, taip ir atrodai“ autorius, kūno gerovės specialistas Š. Navickis ne tik pats iš pilvoto tapo atletišku vyru, bet ir kitiems žmonėms padeda atsikratyti antsvorio, tapti sportiškiems ir savimi pasitikintiems. „Ką daryti, jei visą gyvenimą sėdėjai ant sofos ir maukei alų, augindamas pilvą? Reikia tuoj pat bokalą pastatyti ant stalo, jokiu būdu neišgėrus alaus likučio. Aš irgi daug metų maniau, kad alus – nieko tokio. Deja, tai nuodas, nuo kurio ne tik auga pilvas, bet ir traukiasi kiaušiniai“, – vaizdžiai ir negailestingai, kaip jam įprasta, rėžia Š. Navickis.

Dainininkė, TV3 projekto „Chorų karai“ generolė, sekmadienį susikausianti projekto superfinale, Asta Pilypaitė prisipažino, kad sunkiu gyvenimo periodu kreipėsi pagalbos į D. Ruplėnienę. „Tuo metu mano gyvenime vyko nelinksmi dalykai, buvo sunku, tad aš susidomėjau holodinamika. Seminaruose Dalia išmokė transformuoti savo jausmus ir emocijas – iš neigiamų paversti teigiamais, liūdesį paversti džiaugsmu ir taip toliau“, – sako A. Pilypaitė. Ji prisipažįsta, kad kai tik pasijunta laiminga, tai ir pamiršta dvasines praktikas, bet tuomet, kai buvo sunku, jai dvasinė vadovė labai padėjo.

„Aš tikiu ekstrasensais ir panašiais dalykais, žiūriu apie tai televizijos laidas, bet pas jokius būrėjus nevaikštau – tikiu savo šviesia ateitimi ir nenoriu išgirsti nieko bloga“, – sako dainininkė, „Chorų karų“ generolė Eglė Jakštytė. „Mes su mama domimės sveiku gyvenimo būdu, vasarą tampam žaliavalgiais. Tiesa, jokiais būrimais ir užkalbėjimais netikime, pasikliaujame tik Biblija“, – tikina dainininkas Ilja Aksionovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)