Atlikėjas pirmiausiai išsiskiria tuo, jog yra pasidabinęs suknele, aukštakulniais, pėdkelnėm su rankenom, juodom natūraliai žvilgančiom garbanom ir barzda.

Seimo narys Petras Gražulis, atidžiai sekantis visus paranormalius Europos reiškinius, jiems priešinasi. Iš KK2 žurnalistų išvydęs šį dainininką, Petras išprakaitavo, suakmenėjo, ėmė gaudyti orą ir pratrūko.

„Tai yra visai išprotėjimas, greit normalūs žmonės negalės dalyvaut „Eurovizijoje“. Kada mes sustosim? Kada, atsiprašant, visom nesąmonėm bus galas padarytas?“, - šį antradienio vakarą per LNK laidą KK2 piktinsis Petras Gražulis.

Susinervinusio Petro rankos ėmė drebėti ir nevalingai sunaikino gražuolės atvaizdą. „Išprotėjo ta Europa. Mes tokius laukan - į šiukšlių dėžę“, - plėšydamas Austrijos atlikėjo nuotrauką, rėžė Petras.

Garsiausias Lietuvos transeksualas Raulis solidarizavos su Petru. Kaip taip galima? Vaikščiot nesiskutus? Plaukų krūmokšniai ir šepečiai styro ne tik ant veido, bet lenda pro pėdkelnes, rankoves, bliuzelę ir kelnaites.

Kodėl jis su barzda? Tokiai moteriai reikia cirke dirbti“, - rėžė Raulis.
Conchita Wurst

Tuo metu Lietuvos gėjų lygos prezidentas Vladimiras Simonko apsidžiaugė „Eurovizijoje“ išvydęs tokį dainininką.

„Atlikėjas yra pakankamai didelė įžymybė Austrijoje ir Europoje, todėl bent jau linksma bus stebėti „Euroviziją“. Šita įvairovė atneš papildomų balų, o stebėdami tokias įvairias asmenybes laimės visi“, - sako Simonko.

Įdomu, kaip reaguos žiūrovai, nuo Uralo iki Portugalijos, pamatę tokį individą?! KK2 prognozuoja, kad Briuselio pareigūnai ims ploti katučių, Udmurtijos močiutės puls ant kelių ir ims žegnotis, o Putinas tuo metu įdės reklamą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)