Šį sekmadienį poros šoko po du paskutinius šokius – vieną, kurį laiko pačiu geriausiu savo pasirodymu ir antrą naują, pavadinimu „Atsisveikinimas“.

„Šokių ant ledo“ nugalėtojams atiteko 30 tūkstančių litų prizas, pora pirmosios vietos laimėtoja gavo 15 tūkstančių litų, antrosios – dešimt, trečiosios – penkis tūkstančius. Pirmosios vietos laimėtojo laukė ir poilsinė kelionė Tunise, kitų – atsipalaidavimai SPA.

Nugalėtojus išrinko projekto žiūrovai ir komisija. Finale čiuožėjus vertina Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis, baleto primarijus Nerijus Juška ir aktorė Asta Baukutė.

Ketvirtą vietą užėmė V. Genytė ir  T. Katukevičius, trečią vietą užėmė V. Mackonis ir G. Vostrecovaitė, antrąją - A. Žukaitė ir S. Ambrulevičius, o pirmąją - G. Gurevičiūtė ir A. Rogonovas.

Laimėjimą G. Gurevičiūtė paskyrė savo žuvusiam broliui. „Ačiū mano angelui sargui“, - kalbėjo projekto nugalėtoja.

Pirmieji ant ledo pasirodė Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius. Pora pirmajam šokiui pasirinko kompoziciją pagal filmo „Perl Harboras“ muziką.

„Džiaugiuosi, kad ši pora pradėjo vakarą. Pagirsiu už muzikalumą. Man labai patiko ir Vaida, ir Tomas. Gražus numeris“, - kalbėjo V. Pauliukaitis.

„Ši pora mane žavi, jog jie atvirai kalba, jog pykosi. Jie čiuožia be įtampos, lengvai“, - pasirodymą komentavo A. Baukutė.

„Velniop, kaip gražu“, - pagyrų negailėjo N. Juška.

„Nežinau, kaip mums reikės teisėjauti. Negaliu prie nieko prikibti“, - kalbėjo L. Vanagienė.

"Šokiai  ant ledo"superfinalas

Antrieji ant ledo pasirodė Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė. Pora atliko „rusiškos ruletės“ numerį. Porai koją pakišo V. Mackonio kritimas.

Taip laukiau jūsų švaraus ir gražaus pračiuožimo. Ir staiga vėl tas nelemtas kritimas, trūko sinchroniškumo kryčiuojant kojas atgal“, - kalbėjo L. Vanagienė.

„Tai nebuvo jūsų žvaigždės valanda. Linkiu antrą numerį pračiuožti geriau“, - pasirodymą komentavo V. Pauliukaitis.

Treti ant ledo čiuožė Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius. Pora atliko Graikijoje gimusi uždegantį šokį sirtakį. „Ačiū už gerą nuotaiką“, - porai dėkojo V. Pauliukaitis. Komplimentų porai negailėjo ir L. Vanagienė ir pridūrė, kad šokis nuostabus.

Paskutiniai pasirodė Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas. Porą ypatingai palaikė studijos žiūrovai. „Be jūsų poros nebūtų projekto tokio, koks yra. Gintarė nėra sportininkė, bet kai matau tave ant ledo toks įspūdis, kad tu jam sukurta“, - kalbėjo A. Baukutė.

„Man pritrūko Gintarės vidaus“, - kalbėjo L. Vanagienė. „Labai įspūdingas numeris. Buvo stabilumo, daug švaros“, - pasirodymą komentavo V. Pauliukaitis.

Po pirmojo pasirodymo daugiausiai komisijos balsų surinko Gintarė ir Aleksejus, antroje vietoje atsidūrė Asta ir Saulius, trečioje – Vaida ir Tomas, o paskutinėje vietoje – Vytautas ir Gintarė.

Pusė metų pasiruošimų, treniruočių ir konkurso tiesioginiame eteryje. 600 valandų ant ledo – tiek maždaug čiuožė kiekviena pora. Beveik visi patyrė lengvesnes ar sunkesnes traumas. Dusyk prieš pat tiesioginę transliaciją iš „Akropolio” dalyviai buvo išvežti greitosios automobilyje. Keturi profesionalai - Aleksejus, Andrejus, Alisa, Aidas - specialiai į projektą atvyko iš užsienio. Projekte čiuožėjai vilkėjo per 130 skirtingų kostiumų.

Pildoma

Finalo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (488)