Projekto dalyvė Natalija Bunkė, projekte dainuojanti su operos solistu Kęstučiu Alčauskiu, sudainavo Toto Cutugno dainą „Insieme“. Nuotakos suknelė pasipuošusi dainininkė paliko tiek studijos žiūrovus, tiek laidos vedėją Andrių Rožicką.

Dalyvių pasirodymus komentuojantys žiūrovai negalėjo komplimentų Natalijos įvaizdžiui, jos vokalui. „Labai graži apranga. Dešimt“, - kalbėjo viena studijos žiūrovė. „Super. Bėgiojo skruzdėliukai“, - pasirodymą komentavo kitas žiūrovas.

Komplimentus N. Bunkei pažėrė ir A. Rožickas, su kuriuo grupės „Pop Ladies“ narė dažnai įsivelia į žodžių karą ir vienas kitą traukia per dantį. „Puikus pasirodymas“, - Nataliją gyrė laidų vedėjas. Tiesa, N. Bunkė jo žodžiais nepatikėjo ir pasakė, kad A. Rožickas niekada nuoširdžiai nekalba.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)