Scenoje dainas iš miuziklų atliko Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė, Arina ir Aleksandras Ivanauskas-Fara, Natalija Bunkė ir Kęstutis Alčauskis, „Vig Roses“ ir Ramūnas Difartas, Oneida Kunsunga ir Tadas Juodsnukis, Andžela ir Ruslanas Kirilkinas.

Dalyvių pasirodymus komentavo smuikininkas Zbignevas Levickis ir studijoje vakarą leidę žiūrovai.

Laidos vedėjas Andrius Rožickas nepraleido progos paklausti N. Bunkės apie spaudoje aprašytą jos romaną su krepšininku Vilmantu Diliu. Vyrui pasiteiravus, ar dainininkė susitikinėja su krepšininku, N. Bunkė pokštaudama rėžė: „Dabar į snukį duoti ar vėliau?“

Nusijuokusi atlikėja nukreipė tema ir nė kiek nesutrikusi dėl netikėto laidos vedėjo klausimo atliko savo dainą. 

DELFI primena, jog N. Bunkė paneigė pasklidusias kalbas apie jos romaną su žmoną turinčiu krepšininku Vilmatu Diliu.

"Pažįstu tą žmogų iš bendros kompanijos, na ir? Neturiu dėl ko aiškintis ar teisintis. Tai - kažkoks nesusipratimas, ką čia dar ir komentuoti. Tikiuosi, išsispręs savo šeimos reikalus patys. Ko aš nuoširdžiai ir linkiu", - naujienų portalui DELFI kalbėjo N. Bunkė.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (439)