Traumą patyrusiai Erikai gydytojai uždraudė mėnesį sportuoti, o tai reiškia atsisveikinimą su televiziniu šou bent jau šį sezoną. Andrejus artėjančią savaitę jau išskrenda į Ukrainą, o prieš skrydį namo iš Vilniaus Erikai dovanojo jautrų atsisveikino šokį. Romansą apie išsiskyrimą dainavo Inga Jankauskaitė, Andrejus šoko, o Erika verkė...

Tačiau sekmadienį ant „Akropolio“ ledo buvo ne tik išsiskyrimų, bet ir džiaugsmo ašarų. Į projektą žiūrovai sugrąžino Vytautą Mackonį ir Gintarę Vostrecovaitę.

Džonas Lenonas, Karibų jūros piratai, Čarlis Čaplinas, Eva Peron, Paryžiaus katedros kuprius, Boni ir Klaidas – personažų vakarą ant LNK ledo netrūko išmoningų pasirodymų: vieni buvo romantiški, kiti – humoristiški, treti – dramatiški.

Dramų netrūko ir tarp pasirodymų: vos valanda iki tiesioginio eterio iš ligoninės ant ledo grįžo Andriaus Butkaus partnerė Alisa Miškovska, o vyriškas karas vos nekilo tarp Aido Reklio ir Nerijaus Juškos. Šoka Aidas ant minkštų kojų ar ne – štai kur klausimas.

Maksimalius balus komisija skyrė Andriui ir Alisai bei Astai ir Sauliui. Mažiausiai komisijos buvo įvertinti Stanislovas ir Ramunė.

Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsus, šio vakaro lyderiais tapo Andrius su Alisa. O dėl išlikimo teko kovoti dviem paskutinėse vietose atsidūrusioms poroms - Vaidai ir Tomui bei į projektą vos sugrįžusiems Vytautui ir Gintarei.

Tačiau iš projekto dėl traumos pasitraukusi Erikos ir Andrejaus pora savo vietą ant ledo dovanojo dėl išlikimo kovojusiai porai, todėl iš projekto šį sekmadienį niekas neiškrito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)