KK2 žurnalistai nufilmavo visus ryškiausius visomis prasmėmis šventės svečius - Ingą Paksaitę- Stumbrienę su vyru, Urtę Šilagalytę su savo rankų darbo suknia ir dizainerę Aną Mois su įmantria asmeninio dizaino skrybėle.

Apie savo ir savo draugės Astos Valentaitės stilių buvo pakalbintas ir stilistas bei ponių draugas Mantas Petruškevičius.

Tiesa, stilistas prisipažino, kad savo vakarėlių draugės Astos Valentaitės nerengia. „Nedabinu, ji puikiai save padabina ir šią moterį, man atrodo, dabink kaip nori, dabink ar nedabink, ji ir nuoga labai graži. Realiai tų rūbelių jai reikia labai minimaliai“, - KK2 laidoje aiškino M. Petruškevičius.

Į KK2 klausimą, ar Mantas yra matęs Astą nuogą, vyras rėžė: „Aš beveik visas savo drauges esu matęs su gražiais apatiniais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (319)