Politikas nė nebandys gintis – pradėjus dirbti Seime, šeima liko antroje, o gal ir trečioje vietoje. Jam nėra tekę dalyvauti savo vaikų ar žmonos gimtadieniuose, tėvų susirinkimuose ar lydėti vaikų į Rugsėjo 1-osios šventę. Netgi vaikų nuotraukos, esančios politiko miegamajame - tik iš jų vaikystės.

Politikas aprodys ir savo namus – trijų kambarių butą Seimo viešbutyje, kuriame gyvena jau penktą kadenciją.

„Mano darbas, o ne šeima man visuomet buvo svarbiausias, todėl ir žmona neapsikentusi paliko. Be to, esu labai griežtas, kategoriškas, šiek tiek ciniškas, bet atlaidus. Tiesa, visada galvojau ir tebegalvoju, kad vyro žodis turi būti paskutinis“, - nė neslėpdamas sakys P. Gražulis.

Politikas pirmą kartą atsakys į nepatogiausius klausimus. Kaip atrodo jo gyvenimas šeimoje? Ar iš tiesų, kaip žiniasklaidoje buvo užsiminusi jo žmona, viena skyrybų priežasčių gali būti kita moteris? Ir ar tiesa yra kalbos, kad skandalingi Seimo nario pasirodymai gali būti viešųjų ryšių kompanijos gerai surežisuoti, brangiai kainuojantys spektakliai vardan žiniasklaidos dėmesio ir populiarumo?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)