Įdomu tai, kad dalyvių pasirodymų šiame projekte komisija nevertina. Balus duetams dalina studijoje sėdintys žiūrovai. Todėl jau filmuojant pačią pirmąją laidą netrūko nesurežisuotų situacijų.

Pavyzdžiui, N. Bunkės ir K. Alčausko pasirodymą įvertinti buvo paprašyta ir salėje sėdėjusio kino režisieriaus R. Zabarausko. „Atėjau dėl Ruslano, ne dėl Bunkės. Jeigu Kęstutis būtų dainavęs su Ruslanu, būčiau davęs dešimt. Turiu išlyginti neteisybes, todėl rašau šešis“, - pasirodymą įvertino homoseksualumo neslepiantis jaunas vyras.

Bandydamas išjudinti diskusiją, A. Rožickas pasiteiravo: „Jums nepatinka Natalija? Ar visos merginos?“. „Šitą galite pasiskaityti“, - atšovė jis laidos vedėjui.

Nepatenkintas jam skirtu balu liko N. Bunkės partneris: „Jeigu būčiau aktorius, nežinau, ar norėčiau filmuotis šio režisieriaus filmuose. Kritikuotojus reikėtų parinkti pagal mėnulio fazes."

Konkurse dalyvaujančioms poroms dėl iškritimo jaudintis nereikės. Kiekvieną savaitę bus renkama geriausiai pasirodžiusi pora, o visi duetai keliaus iki pat finalo.


Projekto filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)