Tiesa, komisija Erikai ir Andrejui negailėjo kritikos ir skyrė mažiausią įvertinimą - 16,5 balo iš 24. „Dėl technikos pastabų visada sutinku ir dėl jų nesiginčiju, tačiau man svarbiausios tik mano partnerio pastabos“, - pasakojo E. Vitulskienė, kuriai praėjusi savaitė buvo nelabai sėkminga dėl peršalimo ligų.

„Mano idėjos dažniausiai būna nestandartiškos, nemėgstu būti kaip visi, nemėgstu „seiliotis“. Kiti viską pateikia standartiškai, bet juk gyvenime nebūna viskas, kaip pasakoje, nebūna vien tik tyros meilės ar laimingos pabaigos. Aš pati esu kitokia, todėl ir mano personažai būna nestereotipiški“, - apie netradiciškos Raudonkepuraitės pateikimą kalbėjo Erika.

E.Vitulskienė minėjo, jog pasirodžiusi LNK projekte ne kartą susilaukė žeidžiančių replikų dėl savo sudėjimo, tačiau moteris į šias replikas stengiasi nebekreipti dėmesio. „Komisijos kalbos manęs nebežeidžia, visada įsiklausau, ką kalba apie techninę šokio dalį. Piktos kalbos kaip tik motyvuoja parodyti, jog galiu dar daugiau ir dar geriau“, - ryžtingai kalbėjo Erika Vitulskienė.

Nors komisija šiai porai skyrė nedaug balų, tačiau žiūrovų palaikymas padėjo išlikti projekte. Paklausta, ar pati yra patenkinta sekmadienio pasirodymu, Erika tvirtai teigė: „Žinau, kad techniškai galėjau geriau, tačiau man buvo labai smagu. Mano Raudonkepuraitė būtų tik tokia, kitaip jos pateikti nenorėčiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)