Sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje žiūrovai galėjo išvysti ir indėnę, ir panterą, ir vestuvių temos, kurią praėjusioje laidoje įgyvendino Monika Šalčiūtė, tęsinį.

Indėne Pokahonta nusprendė tapti dainininkė Dileta Meškaitė. Lengvąjį kultūrizmą praktikuojanti dainininkė Indrė Burlinskaitė virto Rožine pantera. Po sėkmingo šuolio nuo 7,5 metro tramplino atlikėjai I. Burlinskaitei nutrūko liemenėlės petnešėlė. Ją išgelbėjo tai, kad mergina taip pat vilkėjo ir maudymosi kostiumėlį.

Profesionali šokėja Eglė Straleckaitė ėmėsi boksininkės vaidmens.Prieš savo šuolį mergina susikovė su Gediminu Juodeika. Nokautavusi žinomą verslininką mergina jį įstūmė į baseiną.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje taip pat kovėsi laidų vedėjas ir verslininkas Gediminas Juodeika, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo.

Pirmoji pozicija galutinėje lentelėje atiteko Aleksandrui Kazakevičiui. Dėl išlikimo ir galimybės pasirodyti finale kovoti teko Deiviui Norvilui, Diletai Meškaitei ir Vidui Blekaičiui.

Pusfinalio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)