Erika Vitulskienė įkūnijo arogantišką fyfą, kurią pažaboti jos partneriui, Ukrainos dailiojo čiuožimo čempionui Andrejui Bekhui buvo labai sunku.

Dailiojo čiuožimo čempionatų prizininkė, profesionali trenerė Ramunė Satkauskaitė ir sportiškasis politikas Kauno vicemeras, Lietuvos patriotas Stanislovas Buškevičius ant ledo dovanojo džiaugsmą.

Daugkartinis Lietuvos čempionas, pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionato dalyvis Tomas Katukevičius ir dainininkė, aktorė Vaida Genytė šoko apie „meilę be atsako“.

Lietuvos čempionas, ledo akrobatas, aštuonerus metus JAV gyvenantis, o dabar Lietuvoje apsistojęs, mūsų moterų širdis džiuginantis Aidas Reklys ir profesionali sportinių šokių šokėja Katerina Voropaj pasirinko temą „Ne savame kailyje“.

Penkiskart Lietuvos čempionė, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė Gintarė Vostrecovaitė ir sportinių šokių šokėjas Vytautas Mackonis šoko apie rutiną, kai nebelieka jausmų.

Praėjusį sekmadienį teisėjų kėdėse sėdėjo Margarita ir Povilas, atvykę iš Rusijos, o šį kartą savo įvertinimus ir pastebėjimus atskledė griežtoji Edita Daniūtė, į „Šokius ant ledo“ atskridusi tiesiai iš Honkongo.

Editai sekmadienį kompaniją palaikė aktorė Asta Baukutė. Taip pat teisėjų kėdėse sėdėjo Margaritos ir Povilo choreografas ir treneris Gintaras Svistunavičius, padėjęs porai pasiruošti 2006 metų žiemos olimpinėms žaidynėms.

LNK projekte savo nuomonę išsakė ir baleto primarijus Nerijus Juška.

Susumavus rezultatus, išaiškėjo, jog mažiausių įvertinimų sulaukė Asta Žukaitė-Nalivaikienė ir Saulius Ambrulevičius bei Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė. Komisijos nariai turėjo nulemti, kuri pora turėtų atsisveikinti su šou, kuri - likti. A. Baukutė pageidavo, kad projekte liktų Asta ir Saulius, N. Juška - kad liktų Asta ir Saulius, E. Daniūtė taip pat pasisakė už Astą ir Saulių. Iš projekto priversti pasitraukti V. Mackonis ir G. Vostrecovaitė. Išgirdusi komisijos narių verdiktą, Gintarė apsipylė ašaromis.

Projekto akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (452)