TV3 televizija atskleidžia – jau šį šeštadienį žiūrimiausios televizijos žiūrovų akys bus nukreiptos į naują vedėjų duetą – tai TV3 projektų darbuotojas, dainininkas Marijus Mikutavičius ir garsi manekenė, menininkė ir keturių vaikų mama Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė.

Eglė tikina, kad labai apsidžiaugė gavusi pasiūlymą tapti mados ir muzikos projekto vedėja: „Pažįstu mados pasaulį, esu menininkė, žinau ką reiškia būti matomam ir kai yra vertinami tavo atlikti darbai. Visi projekto dalyviai – labai ryžtingi, nes atsistoti prieš komisiją ir atiduoti jų vertinimui savo pačių kūrinius – tikras iššūkis. Tam reikia drąsos. Na, o aš pati mėgstu imtis naujos veiklos – dabar belieka laukti rezultato, kuris – jau netrukus.“

„Dirbsiu su svajonių komanda – man patinka viskas, laidos idėja, vedėjas. Marijonas – turbūt geriausias partneris, kokį tik galima gauti, geresnio ir įsivaizduoti negalėčiau! Man labai pasisekė“, – džiaugiasi E. Grėbliauskaitė-Tursienė.

Ar žinoma moteris jaudinasi prieš eterį? „Televizijos laidos vedėja neteko būti, esu dalyvavusi kaip svečias, tačiau turiu patirties kalbėti prieš didelę auditoriją. Esu vedusi nemažai mokymų verslo auditorijai, taigi puikiai suprantu, kad reikia turėti ką pasakyti, išmanyti temą, mokėti valdyti savo kūno kalbą. O eteris, manau, kaip važiavimas automobiliu – pirmas kartas šiek tiek baugina, o kai imi tai daryti kasdien, – įpranti“, – sako šypsodamasi „Mados teismo“ vedėja.

Šeštadienį 19.00 val. su TV3 žiūrovais sveikinsis Marijonas ir Eglė, o „Mados teismo“ dalyvių pasirodymus vertins kompetentinga komisija: komisijos pirmininkas dizaineris Juozas Statkevičius, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, Vilniaus dizaino kolegijos vadovė Giedrė Fledžinskienė, aktorius ir režisierius Kirilas Glušajevas. Savo pastebėjimus išsakys ir žiniasklaidos atstovų komisija, kurioje – žinomiausių Lietuvos žurnalų ir naujienų portalų atstovai.

„Mados teisme“ susikaus populiarusis Kęstutis Rimdžius, komanda „Dress me, O“, Londone kurianti Milda Čergelytė, nuotakų numylėtinis Liutauras Salasevičius, prabangaus prekinio ženklo įkūrėja Eva Ghaoui, jaunosios kartos dizainerė Ieva Daugirdaitė ir žurnalo komanda „L‘Officiel Mados akademija“ su mados redaktore Lina Bernotaityte ir drabužių dizainere ir stiliste Monika Klupšaite.

Scenoje žada pasirodyti Vilija Matačiūnaitė, Deivis Norvilas, Karina Krysko, Igoris Kofas, Giedrė Kilčiauskienė, Jeronimas Milius, Girmantė Vaitkutė, Rūta Ščiogolevaitė. Akį trauks ir svarbiausiuose mados renginiuose nuolat pasirodančios žinomiausios Lietuvos manekenės!