Puse lūpų kalbama apie naują realybės šou, o didžiausias netikėtumas televizijos, muzikos ir mados gerbėjams – TV3 premjera – unikalus, Lietuvoje nematyto žanro šou „Mados teismas“.

Būrys garsiausių šalies dizainerių ir stilistų, žinomiausi muzikinės scenos atstovai, choreografai jau kovo 8-ąją susiburs tam, kad sukurtų unikalią premjerą. „Mados teismas“ – tai stilistų varžytuvės, pagardintos šou elementais.

„Mados teismas“ premjerinės laidos tema – vestuvės. Atsižvelgdami į šią temą, stilistai, dizaineriai ir dainininkai rengs pasirodymą: kurs kostiumus dainininkui, pritariantiems vokalistams ir šokėjams, specialiai tam rinksis dainą. Ir žiūrovams pristatys unikalų šou.

„Mados teismas“ – ypatinga premjera, nes čia žinomiausi mados pasaulio atstovai kurs naujus, specialiai šou skirtus apdarus. TV3 žiūrovai pasijus tarsi naujos drabužių kolekcijos pristatyme. Pagrindinė dalyvių užduotis – sukurti vientisą, įspūdingą, tiek vizualiai, tiek muzikaliai, tiek choreografiškai temą atspindintį pasirodymą. Stilistų ir dainininkų pasirodymus vertins kompetentinga komisija.

„Mados teisme“ susikaus mūsų šalyje ir už jos ribų spėję pagarsėti stilistai, dizaineriai: Kęstutis Rimdžius, Olga Filatova-Kontrimienė, Milda Čergelytė, Liutauras Salasevičius, Eva Ghaoui, Ieva Daugirdaitė.

TV3 premjera „Mados teismas“ – jau kovo 8-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)