Dėl teisės atstovauti Lietuvai ir šį šeštadienį įvyksiančiame pusfinalyje, ir kovo 1-ąją finale susirungs Vaidas Baumila, Vilija Matačiūnaitė ir Mia. Ar finale juos vertins tik užsienio, ar mišri komisija, kol kas rengėjai neatskleidžia.

Šių metų nacionalinėje atrankoje dalyvius vertino ne tik Lietuvos profesionalai, bet ir užsienio komisijos nariai – muzikos prodiuseris ir kompozitorius Brandonas Stone'as iš Vokietijos, vokalo pedagogė, dainininkė, daugelio Švedijos muzikinių TV šou komisijos narė Liselott Bjork ir įrašų kompanijos „Sniegiri“ direktorius ir prodiuseris Valerijus Prosvirovas iš Rusijos.

V. Prosvirovas tikina, kad sulaukęs iš konkurso prodiuserių kvietimo atvykti į finalą labai apsidžiaugė. Anot muzikos prodiuserio, stebėdamas ir vertindamas konkurso dalyvius nuo pat pradžios, jis jaučiasi jo dalimi ir nuoširdžiai išgyveno dėl kiekvieno iškritusio dalyvio.

„Labai apsidžiaugiau, kad renginį kuriantis „Videometros“ ir „DrymTym“ tandemas mane pakvietė atlikti tokį svarbų vaidmenį konkurse. Mano galva, tai – išskirtinis pasiūlymas ir esu labai dėkingas už suteiktą galimybę būti konkurso dalimi“, – sakė Valerijus.

Valerijus prognozuoja, jog iš pusfinalį pasiekusio trejeto daugiausia šansų laimėti turi V. Baumila. Tačiau pripažįsta, kad ir jo varžovės ne iš kelmo spirtos, tad finale galime laukti ir tikėtis visko.

„Vaidas – mano favoritas. Jis turi ir charizmą, ir balsą. Vilija ir Mia konkurso metu, mano akimis, pasikeitė į gerąją pusę. Jie visi – stiprūs varžovai“, – svarstė V. Prosvirovas.

Šį šeštadienį televizijos žiūrovų laukia pusfinalis, kuriame susigrums 3 stipriausi atlikėjai ir 3 LRT.lt lankytojų išrinktos dainos – „Attention“, „It's All About A Boy“ ir „Take A Look At Me Now“. Žiūrovai šioje laidoje bus kviečiami balsuoti už jiems labiausiai patinkantį kūrinį. Pasibaigus laidai, paaiškės daina, atstovausianti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ Danijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)