Pasijausti tikra nuotaka, vilkint akinančio baltumo suknelę ir veliumą, galėjo dainininkė Eglė Jakštytė. Ji anonse žengia prie altoriaus Vilniaus šv. Kotrynos bažnyčioje. Čia merginos laukia į vienuolės vaidmenį įsijautusi dainininkė Asta Pilypaitė, kuri emocionaliai skambina vargonais, o nuotakos ir būsimo jos vyro laukia kunigu virtęs dainininkas Arnas Švilpauskas. Greta altoriaus – ir romantiškų pamergių būrelis su vyriausia pamerge tapusia dainininke Urte Šilagalyte priešakyje. Pabroliams atstovauja „Daumantų muzikantai“ ir senjorų choro vyrai.

Tariamose vestuvėse – ir gausus viešnių būrys: įmantriausiais kostiumėliais ir skrybėlaitėmis išsipuošusios dainininko Stanislavo Stavickio-Stano senjorų choro narės. Bene didžiausia intriga – E. Jakštytės jaunikiu tapęs vienas iš Kėdainių choro generolų – kapelos „Daumantų muzikantai“ narys.

Tiesa, tuoktuvių ceremoniją anonse nutraukia Stano. Kunigui ištarus tradicinius žodžius „Jei yra prieštaraujančių šiai santuokai, tegul kalba dabar arba nutyla amžiams“, Stano sušunka „Bet juk tuoj „Chorų karai“!“. 

Stano vadovaujamas senjorų – Bočių – choras, Eglės Jakštytės vedamas Utenos miesto choras, vokalinio vyrų ansamblio „Quorum“ suburtas Kauno miesto choras, Urtės Šilagalytės vadovaujamas Vilniaus miesto choras, Kėdainių miesto choras su Arnu Švilpausku ir „Daumantų muzikantais“ priešakyje bei Astos Pilypaitės vedamas Alytaus choras televizijos žiūrovams savo muzikines kariaunas pristatys jau kovo pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)