Serialo kūrėjai neatskleidžia visų kortų ir Mindaugo kuriamo personažo savybių pernelyg nedetalizuoja.

„Galime patikinti, jog ne viena televizijos žiūrovė norės atsidurti serialo aktorės Margaritos Žiemelytės vietoje...“ – intriguoja režisierius Sigitas Račkys.

Pats Mindaugas pasakoja, jog patirtis filmavimo aikštelėje buvo išties naudinga ir smagi: „Taip, tai yra pirmas kartas, kai filmuojuosi televizijos seriale, tačiau viliuosi, jog ne paskutinis.“

M. Ponomariovas prisipažįsta, jog savo ateitį norėtų sieti su aktoryste: „Gyvenimo planuose vaidyba tikrai yra. Jei tik gausiu daugiau patrauklių pasiūlymų, tikrai jų neatsisakysiu. Na, bet viskam savas laikas. Dabar įdomu sulaukti žiūrovų bei profesionalų verdikto.“

„Obelis nuo obels“ režisierius S. Račkys sako, jog darbas su neprofesionaliu aktoriumi M. Ponomariovu buvo išties sklandus ir lengvas: „Mindaugas, nors ir nediplomuotas aktorius, filmavimo aikštelėje buvo tikrai profesionalus. Dažnas ir baigęs akademiją taip neatsipalaiduoja ir nesusitapatina su personažu, kaip tai sugebėjo padaryti Mindaugas. Be abejo, jam yra ko mokytis, tačiau jis tikrai turi gerus duomenis.“

Naujasis serialas, TV3 eteryje pasirodęs sausį, jau spėjo užkariauti žiūrovų simpatijas. Jame pasakojama gyvenimiškai komiška dviejų seserų ir jų sutuoktinių gyvenimo istorija.

Kaip diena ir naktis skirtingų seserų Mildos (akt. M. Žiemelytė) ir Vaivos (akt. G. Giedraitytė) sutuoktinių Arūno (akt. R. Cicėnas) ir Žygimanto (akt. J. Žalakaveičius) purviniems darbeliams iškilus į dienos šviesą, jiedu patenka į teisėsaugos akiratį. Teisėjo nuosprendis negailestingas – abiem vyrams skiriama po aštuonerius metus nelaisvės.

Seserys, likusios be vyrų, sutelkia jėgas kovoje dėl išlikimo ir apsigyvena kartu, o štai jų sutuoktinių laukia ne viena komiškai tragiška situacija belangėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)