„X Faktoriaus“ nugalėtojas DELFI portalui prisipažino iš karto negalėjęs patikėti savo pergale.

"Kai ištarė mano vardą, nesupratau, ar viskas vyksta iš tiesų. Galvojau, gal tai sapnas, - juokėsi Žygis. - Neturiu žodžių apibūdinti savo savijautą."

Paklaustas, ar finale likęs kovoti su gražuole Anžela nesudvejojo savo sėkme, Ž. Gečas teigė nė akimirkos nepaliovęs tikėti.

"Tikėjau, kad galiu. Žinojau, kad žiūrovai buvo nenuspėjami, iki paskutinės akimirkos nežinojome, kuris iš mudviejų nugalės. Bet mes su Anžela sutarėme labai draugiškai", - tikino jis.
Žygimantas Gečas

Kodėl, jo nuomone, žiūrovai būtent jį išrinko „X Faktoriaus“ nugalėtoju? "Mano ginklas buvo nuoširdumas, - sakė Žygis. - Mano tikslas buvo priversti žmones išgyventi tai, ką tu dainuoji. Kai atiduodi visą meilę ir širdį žiūrovams, visos teigiamos emocijos tau grįžta su kaupu."

Mykolo Romerio universitete finansų ekonomiką studijuojantis vaikinas DELFI pasakojo, jog ši pergalė jam buvo ženklas, jog jis eina teisingu keliu.

"Mokslus žadu pabaigti. Tačiau supratau, kad mano pagrindinis kelias yra muzika", - prisipažino Žygis, į šį projektą ėjęs išmėginti savo jėgas.

"Norėjau pradėti muzikinį kelią, išmėginti, ką galiu. Ir man pavyko", - ką tik po pergalės sakė vaikinas.
"X Faktoriaus" superfinalas

Trečiąją vietą finale užėmė Audrius. "Visi trys buvo verti finalo, todėl ginčytis, kuris iš jų per plauką netapo laimėtoju, būtų beprasmiška. Jie finale ir tai yra laimėjimas", - sakė Audriaus mokytoja buvusi R. Ščiogolevaitė.

"Labai norėjau šįvakar atlikti savo trečią dainą, todėl dabar labai apmaudu", - prisipažino Audrius.

Su finalistais scenoje taip pat pasirodė ir žinomi šalies atlikėjai, kaip Jurga Šeduikytė, Vaidas Baumila, Giedrė Kilčiauskienė.

Projekto superfinale kūrinius su garsiais atlikėjais taip pat atliko ir kiti buvę „X Faktoriaus“ dalyviai. Scenoje uždainavo ir projekto teisėjai: Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis, Marijonas Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė.

„X Faktoriaus“ finalas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1143)