Laidos vedėja Beata Tiškevič-Hasanova kiekvieną kartą stebina subtiliu stiliaus pojūčiu. Šį kartą aktorė pasipuošė ryškiai rožinės spalvos atlasine suknele. Tiesa, šios medžiagos suknele galėtų pasipuošti tikrai ne kiekviena. Atlasas išryškina kūno apimtis ir, tam, kad atrodytum gražiai, reikia turėti liekną figūrą.

Galima drąsiai teigti, kad KTU akademinio choro vadovė Danguolė Beinarytė labiausiai įsijautė į prodiuserių padiktuotą temą. Moteris nepabūgo ne tik originalaus kostiumo, bet ir drąsaus sceninio makiažo.

„Chorų „Eurovizijoje“ dėl teisės atstovauti Lietuvai Austrijoje vyksiančiame grandioziniame Europos chorų šou varžosi septyni gerai žinomi Lietuvos kolektyvai: jaunimo choras „Kivi“ (vad. Danguolė Aukselienė), merginų choras „Liepaitės“ (vad. Jolita Vaitkevičienė), Vilniaus universiteto jungtinis choras (vad. Rasa Gelgotienė), LEU choras „Ave vita“ (vad. Kastytis Barisas), KTU akademinis choras „Jaunystė“ (vad. Danguolė Beinarytė), „Jazz Island“ (vad. Artūras Novikas), „Viva“ (vad. Vilija Mažintaitė ir Valerija Skapienė).

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)