„Didžiausią prizą jūs jau laimėjote. Jūs pamatėte mane“, – susirinkusioms merginoms tarė A. Valinskas, kuris netrukus vėl sės į praeityje populiaraus žaidimo vedėjo kėdę.

Galimybė pasišildyti vieno garsiausių Lietuvos TV vedėjų pašonėje susidomėjo ir ne viena pramogų pasaulio atstovė. Tarp jų - dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, grupės „Kitokios“ narės Alvyda Sinkevičienė ir Oksana Šklėriūtė, „Mis Lietuva 2012“ I-oji vicemis Greta Mikalauskytė. Anketą užpildė ir K. Navickaitė-Tina, tačiau atrankoje šiandien dalyvauti negalėjo.

Visos jos ir dar kelios ne mažiau žavingos, tačiau mažiau žinomos, merginos pateko į kitą konkurso etapą. Kai kurių iš jų šlovė ir darbas televizijoje galbūt laukia jau visai netolimoje ateityje.

Kitą savaitę finalistėms teks išbandyti save prieš TV kameras.

Kaip sakė atrankos rengėjai, anketos plaukė iš įvairiausių Lietuvos miestų ir net užsienio. Tapti A. Valinsko asistentėmis panoro ir emigrantės, gyvenančios Danijoje, Airijoje, Norvegijoje. Dėl galimybės pasirodyti ekrane jos pasiryžusios skraidyti į žaidimo filmavimus.

„Dvi visada geriau nei viena. Bus juodas ir baltas stalas, todėl vieną rinksime juodą, o kitą blondinę. Darbo bus daugiau,  nes kiek keičiasi pats laidos formatas“, - juokavo žaidimo vedėjas.

Merginas A. Valinskui vertinti padėjo pati Renata Mikailionytė ir dizaineris Ruslanas Rybakovas.

„Beveik šimtas į vieną vietą. Tokio konkurso nėra net į populiariausias Lietuvoje aukštąsias mokyklas. Net kai pats stojau į teisę, konkursas buvo mažesnis. Džiaugiuosi tokiu laidai parodytu dėmesiu ir tuo pat metu apgailestauju, kad tik dviem iš jų galėsime pasakyti TAIP“, − sakė A. Valinskas.

Atrankos metu merginoms teko pademonstruoti, kaip jos nešą baltąjį gaubtą (neatsiejamas laidos „Taip.Ne“ atributas - DELFI). Ne vienai kandidatei svarbiausio išbandymo metu drebėjo rankos ir kojos.

Patalpoje pasirodžius I. Kazlauskaitei, komisija jai daug klausimų neturėjo. Merginai tereikėjo pademonstruoti gebėjimus nešti gaubtą. Su užduotimi ji susidorojo nesunkiai.

Žaidimas LRT televizijoje startuos kitą ketvirtadienį.

Atrankos akimirkos-DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)