Dviejų valandų tiesioginio telemaratono metu savo dainas dovanojo Rytis Cicinas, Stano, Katažina ir Vilniaus rajono Kaštoninis choras, „El Fuego“, Asta Pilypaitė ir kiti atlikėjai. 

Scenoje taip pat pasirodė estrados atlikėjai  Liveta ir Petras Kazlauskai, scenoję atlikę rusų atlikėjos Alsu hitą.

„Labai smagu, kad mūsų scenos žvaigždės paramos koncerte, kaip ir kasmet, pasirodys visiškai neatlygintinai, tai yra be jokio honoraro, taip dar sykį visiems primindami, kad dalintis gerumu yra be galo svarbu“, – sakė „Ištiesk gerumui ranką“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Prieš penkerius metus gimusi akcija „Ištiesk gerumui ranką“ prasidėjo neįgalių vaikų kalėdinių svajonių pildymu. Šiandien ji yra išaugusi į labdaros renginių ciklą, kurį vienija šūkis „Ko vienas negaliu, kartu mes galim viską”. Šiuo šūkiu kiekvienas „kitoks“ vaikas ir jo šeima kreipiasi į geros valios žmones, prašydami gerumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)