Nacionalinio šokių talentų konkurso superfinale „LowAir“ surinko 4605 žiūrovų balsus. Antroje vietoje liko vaikų modernaus šokio vaikų kolektyvas iš Pabradės „Gelmė“ (4038 žiūrovų balsai), trečioje – 25-erių šokio pedagogė, sostinėje gyvenanti Miglė Praniauskaitė (2417). Ketvirti – specialiai projektui „Šok!“ susibūrusi profesionalių choreografų grupė „Project“ iš Kauno (2181).

Superfinale be jų pasirodė ir 12-metis Lukas Bernardas Remiševskis, tačiau po pirmojo turo jis surinko mažiausiai žiūrovų balsų ir buvo priverstas palikti šokių aikštelę (643).

„Šok!“ baigiamojoje laidoje dalyvius stebėjo ir jų šokio spektaklius komentavo „Šok!“ projekto teisėjai – žinomi choreografai Birutė Letukaitė, Jūratė Sodytė, Gytis Ivanauskas ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas, tačiau vertinimo teisė pirmąkart buvo atiduota ne jiems, o tik LRT televizijos žiūrovams, kurie balsuodami parodė, kas per 14 savaičių trukusį projektą užkariavo jų širdis ir yra labiausiai vertas geriausio Lietuvos šokėjo vardo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)