Jau netrukus ant trijų, penkių ir septynių metrų aukščio tramplynų stosis TV3 projekte „Šok su manimi“ išgarsėjusi profesionali šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos krepšinio rinktinės masažistas Juozas Petkevičius, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis ir humoristas Vitalijus Cololo.

J. Petkevičius, gerbėjų vadinamas tiesiog Juozuku, – vyriausias projekto dalyvis. Žinomam vyrui atlikta klubo sąnario operacija, todėl treneriai buvo sunerimę, išgirdę jo ryžtą dalyvauti projekte. Pats Juozukas nesibaimindamas treniruojasi ir užkrečia visus dalyvius bei trenerius gera nuotaika. Pasak premjeros „Šuolis“ komandos, jis treniruojasi kasdien ir tiesiog švyti iš džiaugsmo. „Nors vyriausias, Juozas šiame projekte gali nušluostyti nosį ne vienam jaunesniam dalyviui. Atrodo, kad jis neturi baimės jausmo – jau pirmosiose treniruotėse drąsiai lipo ant aukščiausios bokšto pakopos“, – pasakoja prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Juozuko konkurentė – profesionali šokėja E. Straleckaitė vakarais treniruojasi Kauno Vilijos baseine. Paprastai vakarais būna nedaug klientų, bet, atrodo, jų ženkliai padaugės. TV3 premjeros treneriai šypsosi: „Kai į baseiną įeina Eglė, plaukiodami vyrai neatitraukia nuo jos akių, grožisi tobulomis Eglės formomis ir neatsistebi Eglutės lankstumu. Reikia pamatyti kaip ji apšyla prieš šuolį, stovėdama ant penkių metrų bokšto pakelia koją iki ausies, padaro tiltelį, o tada atlieka įspūdingą šuolį.“ E. Straleckaitė vandenyje jaučiasi kaip žuvis, išnyra plačiai šypsodamasi.

Su naujuoju amplua netrukus sužibės ir V. Cololo. Žinomas vyras „Šuolio“ treniruočių dėka jau atsikratė ne vieno nereikalingo kilogramo: „Treniruojantis baseine, svoris krenta labai greitai. Po treniruočių valgyti nesinori, o kaip gerai miegu!“ V. Cololo treniruojasi sporto salėje – valandą šokinėja ant batuto, specialios padangos, čiužinių, tada valandai keliauja į baseiną: „Po treniruotės sėdu į mašiną, parvažiuoju namo ir, vos įėjęs pro duris, krentu į lovą visai be jėgų.“

Kitas „Šuolio“ sunkiasvoris – Lietuvos galiūnas V. Blekaitis. Kaip jam seksis šokinėti nuo tramplyno? Juk Vidui iki šiol buvo paprasčiau kilnoti paprastam žmogui neįveikiamus sunkumus. Ar galingas vyras nepabijos aukščio?

„Šuolis“ – ne tik linksma pramoga, bet ir svarbią prevencinę, edukacinę misiją atliekantis projektas. Čia dėmesys bus skirtas ne tik projekto dalyviams, bet bus parodyta ir Lietuvos plaukimo pasiekimų istorija, šou teisėjaus plaukimo čempionai, bus skatinamas mokymas plaukti ir aiškinama, kuo gali baigtis neatsargus elgesys vandenyje, mat Lietuva skendimų gausumu atsilieka tik nuo Latvijos.

Kada naujasis šou pasirodys žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje − kol kas neatskleidžiama. Belieka laukti ir spėlioti, kurios kitos Lietuvos pramogų ir sporto pasaulio įžymybės užsitemps maudymosi kostiumėlius ir išdrįs susirungti ant lieptelio su Jurijumi, Monika, Indre, Juozuku, Cololo, Egle ir Vidu. Teks kristi iš labai aukštai. Kam pavyks atlikti įspūdingus salto, o kas tėkšis į vandenį pilvu, pamatysime jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)