Seimo narė Aušrinė Marija Povilionienė viešai prabilusi, kad turi jaunesnį užsienietį draugą, papiktino daug ką. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ verslininkas iš Kauno Sigitas Martinavičius pareiškė, kad pasipiktino A.M.Pavilioniene: „Būdama politike, ji nesilaiko etikos kodekso ir išsitraukus apatinį trikotažą mojuoja“.

„O jums labai rūpi tas apatinis trikotažas“, - neįžvelgdama jokios savo kaltės atsikirto Seimo narė.

Rūta Vanagaitė sako niekada nesiekusi ir neprašiusi jokio aukšto posto, nors jų padėjusi pasiekti tokiems politikams kaip Valdui Adamkui, Rolandui Paksui, Viktorui Uspaskichui, Artūrui Zuokui.

„Man politikoje per daug purvo“, - sako žinoma režisierė. Ji neslepia, kad moteriai darant karjerą labai nukenčia šeima ir vaikai.

„Mamai reikia į susirinkimą ir ji tempia klykiančius vaikus iš lovos į darželį“, - jaučiasi nuskriaudusi savo vaikus R. Vanagaitė. Tačiau žinoma moteris neslepia vėl suradusi laimę meilėje – šįkart su vyriškiu iš Didžiosios Britanijos.

Nei epitetai „generolas su sijonu“, nei pašaipos ar spaudimas moterų neatbaido nuo valdžios siekimo. Netgi Daiva Tamošiūnaitė, prieš kelerius metus atsisakiusi Seimo narės mandato ir tuo metu sulaukusi daug pagyrimų už išmintingą sprendimą, dabar sako, jog eitų į Seimą.

Su Arūno Valinsko vadovaujama partija D.Tamošiūnaitė buvo rinkėjų reitinguota aukščiau netgi už savo vyrą Dainių Budrį, ir į Seimą anuomet galėjo eiti abu. Tačiau Daiva pasiliko namuose rūpintis šeima, o Seimo nariu tapo tik jos vyras.

„Daiva, neskaudu, kad tu, žinoma moteris, paprastą berniuką pasikvietei iš Klaipėdos ir nuvedei į Seimą. Tai tu padėjai jam padaryti karjerą ir likai viena?“ – klausė vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Nors Daiva mano, kad Dainių iš Klaipėdos pakvietė meilė, tačiau karjerą ji dabar dėliotų kitaip – eitų į valdžią ir pati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)