Šiai neeilinei progai „Žalgirio“ arena pasikeis neatpažįstamai – scenos meistrai koncerto rengėjams dovanoja unikalią technologiją, kuri sukurs nepaprastą šventę.

„Pirmą kartą Lietuvoje bus naudojama video holografinė medžiaga, kuria bus galima išgauti erdvines projekcijas. Tokias technologijas savo koncertuose naudoja užsienio žvaigždės, tokios kaip „Sade“ ar Sarah Brightman, dabar jomis galės džiaugtis ir mūsų žiūrovai”,- sako prodiuserė Laura Paukštė.

Tiesioginio koncerto metu jo vedėjai, Rolandas Vilkončius ir Giedrė Talmantienė, jungsis su skirtingais Lietuvos miestais - Vilniumi, Klaipėda, Kaunu, Jonava, Panevėžiu. Miestų merai ir miestus garsinantys žmonės simboliškai praneš prisidedantys prie „Maisto banko“ akcijos ir kvies dalintis su alkstančiais. Panevėžiui atstovaus Simona Krupeckaitė ir Vidmantas Urbonas, Klaipėdai – Eglė Jackaitė ir Violeta bei Vilius Tarasovai, Jonavai – Liveta Kazlauskienė ir Arvydas Vilčinskas.

Į „Žalgirio arenoje“ vyksiantį tiesioginį koncertą atvyks ir Kauno krepšinio klubo „Žalgiris“ žvaigždės, o specialų kreipimąsi jau įrašė jo nuolatiniai konkurentai.

Be krepšinio žvaigždžių „Maisto banko“ ir LNK koncerte gražiausiomis savo dainomis padėti gyvenantiems vargingai kvies E. Sašenko, E. Seilius ir K. Zmailaitė, E. Sipavičius, Radžis, „Pop ladies“, A. Ivanauskas-Fara ir „Božolė“ choras, D. Zvonkus ir „Smaragdinis“ choras, K. Nemycko ir „Kaštoninis“ choras, Irūna ir M. Jampolskis bei daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)