Per ateinančias Kalėdas sukaks dveji metai, kai pora kartu. Beveik tiek pat Ilona bei Mariano Gomarasca ir kartu gyvena.

„Abu esame subrendę, greitai pajutome vienas kitam stiprius jausmus. Švaistyti laiko ir tikrinti vienas kitą vaikštant į pasimatymus nebuvo prasmės“, - pabrėš moteris.

Ilona tikins, kad jai netrukdo ir amžiaus skirtumas tarp jos bei mylimojo – Mariano už Iloną vyresnis beveik trisdešimt metų. Pasak moters, visai kas kita, jei dabar jai būtų dvidešimt penkeri, o širdies draugui penkiasdešimt.

„Tačiau kai tau beveik 40 metų, esi gyvenimo mačiusi, subrendusi moteris, o greta esantis vyras labai prisižiūrintis, aktyvus ir jaunatviškas, didelis amžiaus skirtumas nejuntamas“, - įsitikinusi Ilona. Moteris sako, kad net jų poros gerai nepažįstantiems žmonėms mylimasis atrodo ne daugiau nei dešimt metų vyresnis.

Laidoje Ilona prisimins ir buvusius mylimuosius - trejus metus trukusią draugystę su vedusiu, ir vaikų turėjusiu vyru, ir vyriškiu, kuriam, kaip vėliau paaiškėjo, ji tebuvo vizitinė kortelė. Mat pasibaigus karjerai televizijoje, nutrūko santykiai ir su mylimuoju.

Tačiau šiandien moteris teigs esanti kaip niekada laiminga. Ir ne tik dėl naujos meilės, tačiau ir nuosavo verslo. Prieš kelias savaites moteris kiek neįprastoje vietoje, Halės turgavietėje sostinėje atvėrė nedidukę vynų iš Italijos parduotuvę.

„Vergauti bei kasdien kęsti pažeminimus paprastame darbe už tai, kad kažkada buvau žinoma, nebenorėjau“, - prasitars Ilona paklausta, kodėl nusprendė imtis nuosavo verslo. Ir atskleis ne tik tai, kokių skaudžių žodžių teko klausytis iš darbdavių, tačiau ir papasakos apie laiką, kai teko skaičiuoti kiekvieną centą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)