Susumavus komisijos balus paaiškėjo, kad scenos profesionalai daugiausiai balų skyrė Tadui ir Bjellei, antroje vietoje atsidūrė Liepa ir Martynas, o treti liko Silvija ir Ilja. Nors žiūrovai taip pat daugiausiai balsavo už Silviją ir Ilją, susumavus balsus paiškėjo, kad laimėjo Bjelle ir Tadas.

Gimęs ir augęs Prienuose Tadas dėkojo žiūrovams už palaikymą. „Ačiū šiam projektui. Reikės labai daug dirbti, nebaliavosim“, - kalbėjo Tadas. „Kai išgirdau apie šį projektą, nedrįsau į jį eiti. Susapnavus sapną patikėjau, kad galiu būti Džuljeta. Laukia tik darbas“, - kalbėjo Bjelle iškart po finalo. Tiek Tadas, tiek Bjelle džiaugėsi, kad su pergale juos pasveikino ne tik draugai, bet antrosios pusės. 

Kiekvienas duetas superfinalui rengė po tris originalius pasirodymus, už kuriuos galėjo balsuoti ne tik komisija, bet ir TV3 žiūrovai.

Visos finalininkų poros ne tik ruošėsi atsakingiausiam šeštadienio šou, bet ir dalyvavo roko operos repeticijose, išvien mokėsi arijas, vaidino su scenos meistrais: Dariumi Petkevičiumi, Ramūnu Rudoku, Jeronimu Miliumi, Aleksandru Ivanausku-Fara, Viktoru Malinausku, Karina Krysko-Skambine, Aisčiu Mickevičiumi, Juozu Gaižausku.

Dalyvių pasirodymus komentavo aktorius Ramūnas Rudokas, prodiuseris Dominykas Kubilius, baleto šokėjas Nerijus Juška, operos solistė Sigutė Stonytė. 

Pirmieji scenoje pasirodė Martynas ir Liepa. Dainininkai atliko romantišką dainą „Aš labai prašau mylėk mane“. Tiek D. Kubilius, tiek S. Stonytė negailėjo komplimentų šiai porai. Po pasirodymo Liepą pasveikino kolegė Natalija Bunkė, kuri, į filmavimą atvykusi su sūnumi, įteikė Liepai gėlių.

Antrieji į sceną žengė Bjelle ir Tadas. R. Rudokui pasirodymas nepaliko didelio įspūdžio ir jis porą sukritikavo. N. Juška pasiūlė Tadui į pasirodymą įdėti daugiau jausmo.

Tretieji scenoje pasirodė Silvija ir Ilja. Pora atliko dainą "Čiuožki". „Jūs, kaip jauni, galėjote viską daryti energingiau“, - kalbėjo S. Stonytė.

Finalo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

„Meilė ir mirtis Veronoje“ roko opera yra kompozitoriaus Kęstučio Antanėlio ir libreto autoriaus Sigito Gedos kūrinio „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujoji versija. Jos režisierius Kęstutis Jakštas įsitikinęs, kad Kapulečių ir Montekių nesunku rasti ir šių dienų internetinėse naujienose. „Keičiasi mados, žmonių gyvenimo būdas, tačiau visos tos tragedijos, beprasmės mirtys, pykčiai dėl įtakos ir panašūs dalykai niekur nedingo, yra ir šiandien. Tenka konstatuoti, kad mes niekur toli nepabėgome“, - sako K.Jakštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)