Nuo šiol Martyną su Liepa galima vadinti medikų pora: netikėtai sutapo, kad abudu studijuoja mediciną, tik ji – Vilniuje, o jis – Kaune. Tą patį profesinį kelią pasirinkę jaunuoliai turi ir daugiau panašumų. „Jau per pirmą repeticiją įsitikinau, kad tarp mūsų viskas bus gerai. Su Martynu dirbti labai faina, sutampa idėjos, požiūris į choreografiją, muziką, balsai gražiai dera. Esu patenkinta ir rami. Projektas juda finalo link, todėl darome tai, kas mums patinka, o jei bus gražu mums, tai ištransliuosime žiūrovui ir visi bus laimingi“, – įsitikinusi Liepa.

Šeštadienio pusfinaliui jų pora rengia du skirtingus pasirodymus: vienas bus energingas, o kitas – lyrinis. Liepa tvirtino, kad su Martynu neteko eiti į kompromisus, ir paneigė įspūdį, kad jis pernelyg ambicingas ar nelankstus. „Jis labai lankstus ir išradingas žmogus. Su juo lengva dirbti, nereikia tam prisiversti. Mes labai lengvai išsirinkome dainas, nekilo konfliktų, niekam neteko nusileisti. Manau, tai – pats tinkamiausias partneris man šiame projekte“, – sako L. Mondeikaitė.

Jai patiko ankstesni M. Kavaliausko pasirodymai, ji su malonumu klausėsi ir pastarąjį kartą jo itin jausmingai atliktos Edmundo Kučinsko dainos „Už tuos, kurie“. „E. Kučinsko dainų nebuvo mano TOP 10-uke, bet jo tekstai labai gražūs. Pabandžiau juos atlikti savaip“, – po filmavimo sakė Martynas, pageidaudamas, kad žiūrovai vertintų ne tik jo išorinį patrauklumą, bet ir talentą.

Panašu, kad Liepai kaip tik tai rūpi labiausiai: „Aš nežinau Martyno amžiaus, stengiuosi neklausinėti nieko, kas nesusiję su projektu, man nerūpi nei jo privatus gyvenimas, nei finansinė padėtis, jis tiesiog yra mano partneris scenoje.“

Su M. Kavaliausko širdies drauge, kuri dažnai lydi Martyną į repeticijas ir filmavimus, anot Liepos, taip pat nėra įtampos. „Per mūsų pastarąją repeticiją draugės nebuvo. Išleido Martyną vieną. Žino, kad būsime pora tik scenoje“, – šypsodamasi teigia L. Mondeikaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)