Akibrokštas – laidoje paaiškės ir tikroji iki šiol nuo visuomenės slėpta Mios paslaptis – pirmoji jos meilė buvo visai ne jos sūnaus tėvas, o... parapijos klebonas! „Taip, tai buvo nelaiminga meilė. Ji man padarė didelę įtaką – į vienuolyną aš nenuėjau“, – atvirai kalbės dainininkė. Kodėl ji priėmė tokį sprendimą?

Ji neneigs greitai ir skandalingai įsimylinti. Laikraščių antraštės mirgėjo nuo teismą pasiekusių nesutarimų dėl sūnaus su buvusiu vyru, sužadėtuvių su svingerių karaliumi tituluojami Radvilu Bubeliu. O kur dar slapta nufotografuotas bučinys su lovelasu, tik visai neseniai meilės lizdelį sukūrusiu vadybininku Egmontu Bžesku ir trumpai trukęs romanas su verslininku Danielium Polskiu. Po jos langais šis net svaidėsi grasinimais!

Tačiau Mia suaugo. Šiuo metu jos širdyje nauji jausmai su pirmąja žmona išsiskyrusiam futbolininkui Edgarui Jankauskui. Poros santykiais žavisi draugai, o dainininkės sesuo Vilma prasitarė: „Jiedu labai panašūs, gal todėl santykiai kol kas tikrai gražūs“. Kol kas...

Nors nuo klaidų nudegusi ir kai kurias pamokas išmokusi Mia savo santykius nuo žiniasklaidos mėgina saugoti, „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjai Aušrai Kilkuvienei ji prasitars, kad vestuvių planas jau jos galvoje. „Taip, taip, būčiau nenormali moteris, jei sakyčiau, kad man nesvarbu. Manau, vestuvės galėtų būti kuklios, jose dalyvautų tik artimiausi žmonės, o po to norėčiau pabėgti kur nors toli.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)