Dūris peiliu, kraujas, ledas, skubiai subintuoti pirštai, greitosios pagalbos automobilis, nuskausminamieji, operacija, dvi valandos miego ir gipsas mažiausiai mėnesiui. Tai, kas įvyko „Skonio“ dalyviui Edmundui Končiui, primena trilerį.

„Stresas, įtampa padarė savo. Liko penkios minutės iki filmavimo, o aš supratau, kad mano sluoksniuotos tešlos paplotėliai vis dar užšalę. Bandžiau peiliu juos atskirti. Jis buvo žiauriai aštrus: praslydo per į ledą sušalusią tešlą ir ašmenys susmigo į pirštus. Supratau, kad trauma didelė, nes vieno piršto nevaldžiau iš karto. Tai reiškė, kad pažeista sausgyslė“, - apie traumą pasakoja Edmundas.

Mikrochirurgai konstatavo, kad traumos metu perpjautos dvi sausgyslės. Operacijos metu jos susiūtos. Gipsas ant kairės rankos uždėtas 4-6 savaitėms.

„Panašu, kad ištarti žodžiai pildosi. Praėjusią savaitę sakiau, kad, jei iškrisiu, nusipjausiu ranką. Dabar beveik nusipjoviau du pirštus. Gal čia sėkmės ženklas?“, - juokėsi Edmundas, net neturintis minties savo noru palikti LNK šou.

„Aš ir toliau dalyvauju. Mano teisėjas Liutauras Čeprackas man suranda asistentų. O aš šou prodiuseriams pasiūlysiu surengti atskirą laidą, kurioje visi šefai gamintų viena ranka“, - juokiasi Končius.

Liūdniausia jam tai, kad jis kol kas nežino, ką daryti su nuosavu restoranu, kuriame dirba tik vienas virėjas – jis pats.

„Uždaryti jo negaliu, nes tai vienintelis mano pajamų šaltinis. Teks ieškoti asistento. Bet kas norės pas mane ateiti mėnesiui?“, - svarsto E. Končius, laikomas vienu LNK „Skonio“ favoritų ir tikintis, kad trauma nesutrukdys jam pasiekti šou finalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)