„Parodysiu jums tai, ko jūs turėjote išmokti seksui lovoje. Duokite man maždaug penkias minutes ir išvarykite iš kambario vaikus. Tai – šventasis sekso Gralis. Dauguma žmonių visą gyvenimą jo ieško. Mistinis G taškas. Raktas į stiprųjį moters seksualinį pasitenkinimą. Dabar aš atskleisiu jo tikrąją vietą“, – prie televizorių ekranų susirinkusiems ištarė gydytojas.

„Kvieskite daktarą!“ viešnia – grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė buvo atvira ir prisipažino nežinanti, kur tiksliai yra jos G taškas: „Vis dar esu paieškose.“

G taškas yra moksliškai ištirta kūno vieta. Yra daug ginčų apie tai, kokio jis dydžio ir kaip jį rasti. Tai – pati jautriausia erogeninė zona moters kūne.

Pasak daktaro A. Unikausko, yra keletas būdų, kaip padaryti G tašką labiau prieinamą: „Kai kurios sekso pozos yra tam sukurtos. Kai kurie daktarai atlieka specialias procedūras, suleisdami moteriai kolageno. Ši medžiaga G tašką padaro žymesnį, dėl to jį lengviau rasti. Tai pavyzdys, iliustruojantis, ką gali medicina.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)