Šiemet 30-ąjį jubiliejų atšventusi scenos žvaigždė ne tik papasakos visas kraupios nakties detales, bet ir atsakys, kur dingo iš viešo šurmulio. „Man nebereikia vakarėlių, netikrų draugų, apsimestinių pokalbių, visų tų tuščių dalykų“, – prieš kameras tiesiai dėstys Mia, kuri dabar mėgaujasi vieno garsiausių Lietuvos futbolininkų – Edgaro Jankausko – dėmesiu.

„Tai bus netikėtai atviras ir nuoširdus pokalbis apie baisiausią Mios gyvenimo akimirką ir po šio gilaus sukrėtimo įvykusius netikėtus pasikeitimus“, – pasakoja laidos autorius Edvardas Žičkus.

Šįvakar „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai kalbins dar vieną garsią dainininkę – Kariną Krysko-Skambinę, kuriai su šeima tik laimingo atsitiktinumo dėka pavyko išsigelbėti iš kelyje užsiliepsnojusio automobilio. „Viena akimirka ir galėjo visų mūsų nebūti“, – pasakos Karina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)