„Žodžiu, lėksim per Lietuvą kaip vėjas, ieškodami įkvėpimo ne tik virtuvėje. Pirmąjį spalio savaitgalį viešėsiu Klaipėdoje ir su geriausiu, mano manymu, virtuvės šefu Vytautu Samavičium aiškinsiuosi, kaip atidaryti gerą ir populiarų restoraną, kaip kad jis pats padarė Klaipėdoje. Dažnai sulaukiu aplinkinių klausimų – kodėl vis dar neturiu savo restorano? Man atrodo, kai Vytautas laidoje papasakos, ką reiškia turėti savo restoraną, ir kodėl restoranas yra didžiausią stresą keliančių verslų trejetuke, tokių klausimų sulauksiu mažiau... O aš šioje laidoje tiesiog pasvajosiu ir sudarysiu bei pagaminsiu savo svajonių restorano meniu“, – apie artimiausią laidą pasakoja Beata.

Antrąjį spalio sekmadienį TV3 laida „Beatos virtuvė“ keliaus į nuostabaus grožio Zervynų kaimą, kur tikri dzūkai Algis ir Vitalija Svirneliai keps, kaip sako Beata, „nežmoniškai skanų plokštainį“ 3 valandas kūrentoje krosnyje, o pati Beata gamins bulvinius patiekalus, nes kaipgi lietuvių virtuvė be bulvės! Visa ši laida bus dedikuota Lietuvos daržovių karalienei – bulvei.

Trečiąjį spalio sekmadienį B. Nicholson domėsis kinų virtuve ir kartu su šios virtuvės žinovais ruoš tokius kinų patiekalus, kuriuos kiekvienas TV3 žiūrovas galės nesunkiai įtraukti į savo virtuvės repertuarą.

Paskutinį spalio sekmadienį kartu su Beata gamins vaikai, bet laida tikrai nebus aktuali tik tiems, kurie turi vaikų – patiekalai bus paprasti, bet tikrai neprasti.

„Bet gal mažiau kalbų, daugiau vaizdų. Visiems juk smalsu įkišti nosį ten, kur nevalia. Taigi dalinuosi su jumis linksmu filmuku apie tai, kaip vyksta mano laidų filmavimai, pamatysite tai, kas dažniausiai lieka už kadro“, – pasakoja laidos „Beatos virtuvė“ vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)