„Žiūrovai pradeda skųstis, kad nejuokinga. Ir taip yra jau daug metų. Iš humoro laidų žiūrovai kažkodėl tikisi juoko. Nauja humoro laida „Visi namie“ pasistengs paneigti mitą, jog humoro laida turi būti juokinga. Visų pirma humoro laida turi būti spalvota ir nufilmuota HD formatu. Ir tik po to jau galima pridėti ir juoko. Bet lietuviai nemėgsta pridėto juoko, nes patys žino, kaip juoktis ir kada juoktis. Todėl „Visi namie” kūrėjai nepridės į laidą jokio juoko. Ir tai bus demokratiško humoro laida. Tai reiškia, kad žiūrovas galės juoktis bet kurioje laidos vietoje. Taip pat galės ir visai nesijuokti“, – kaip visada rimtai dėsto prodiuseris ir scenaristas.

Kaip sufleruoja laidos pavadinimas „Visi namie”, laida bus apie namus ir apie visus. Ne vienas lietuvis laidoje pažins save ar savo kaimyną. Bet daugiausia dėl to, kad laida filmuojama viešose ir masinio susibūrimo vietose.

Jau pirmajame pirmosios laidos siužete paaiškės, kad „Visi namie” visai ne humoro, o pažintinė laida apie mūsų gimtąjį kraštą. Neapsikentę ilgų televizinių pasakojimų, kaip lietuviai keliauja po džiungles, po būdas, po Tanzanijas ir kitus su centriniu šildymu nieko bendra neturinčius kraštus, laidos kūrėjai išsiųs du personažus į vieną labiausiai lankytinų gimtojo krašto objektų – Stelmužės ąžuolą, prie kurio retas yra buvęs. Ten iš pirmų lūpų sužinosime visą ąžuolo gyvenimą nuo gilės stadijos. „Ši kelionių po tėviškę rubrika bus tęsiama ir kitose laidose, nes šalis mūsų gal ir maža plotu, bet didelė lankytinais objektais (ir subjektais)“, – pasakoja H. Mackevičius.

Kažkur išgirdę, kad „juokas gydo”, laidos rengėjai atsisuko į sveikai gyvenančius žmonės ir pamatė ten žaliavalgius bei veganus. Dalis eterio bus atiduota daržovių valgytojų propagandai ir tautos švietimui, kaip mėsos pramonė naikina Žydrąją planetą. Kartu su laidos herojais patirsime, koks nelengvas yra vegetaro ar vegano gyvenimas. Pirmoje „Visi namie“ laidoje veganai pakvies į namus, kuriuose bus švenčiamos žaliavalgių vestuvės. Be kita ko, čia sužinosime ir puikių vegetariškų receptų, pavyzdžiui, kaip pasigaminti mėsainį be mėsos (atsakymas — nedėti mėsos).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)