Po visą pasaulį keliaujančios mama su dukra jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. dalyvaus LNK laidoje „KK2 penktadienis“. Diskusijos metu paaiškės daugybė intriguojančių staigmenų. Pavyzdžiui, Venus neina į mokyklą, jos mama niekur nedirba (tiksliau dirba tik Venus vadybininke) ir gyvena iš savo vaiko uždirbamų pinigų. Taigi Vynus Palermo – kas tai: motinos verslas ar vaiko išnaudojimas? Kodėl savo dukra Margaret pavertė gyva lėle?

„KK2 penktadienio“ studijoje užvirs karšta diskusija, kurioje dalyvauja Liveta Kazlauskienė ir Ingrida Kazlauskaitė, Ilja Aksionovas su mama Natalija, Rimvydas Makalius Širvinskas su mama Violeta, ir modelių agentūros įkūrėja Danutė Elzbergienė su dukra Ernesta. Beje, D. Elzbergienė bus itin kategoriška. „Manau, kad mamai reikia psichologo pagalbos. Eikite dirbti, o vaiką leiskite į mokyklą“, - ištars ji Margaret. Kaip į tokius žodžius sureaguos interneto sensacijos mama? Ir ką Liveta atskleis apie savo dukters auklėjimą?

Daugybė intriguojančių paslapčių jau šį penktadienį 19.30 per LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)